Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις: Μόνο ο Μανώλης Χριστοδουλάκης βγήκε κερδισμένος από τη θλιβερή εκδήλωση της Εφημερίδας των Συντακτών

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Όσοι διαβάζετε με συνέπεια το PERIODISTA.GR και τη στήλη μου είσαστε πάντοτε έγκαιρα και έγκυρα ενημερωμένοι για όσα συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή και στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς και Κεντροαριστεράς.

Όταν οι υπόλοιποι πετούσαν χαρταετό, εδώ και πολύ καιρό, σας είχα πληροφορήσει ότι το πρόσωπο που θα διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, το πρόσωπο που προωθούν με μεγάλη προσοχή κύκλοι πολιτικής και οικονομικής εξουσίας, είναι ο Μανώλης Χριστουδουλάκης .

Όταν ο Μανώλης Χριστοδουλάκης ήταν εντελώς αόρατος, όταν όλοι τον είχαν περίπου ξεχάσει, κανένας δεν φανταζόταν, εκτός από τους αναγνώστες του PERIODISTA.GR, ότι σε λίγο καιρό το συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρισκόταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Τα έγραφα από τις 20 Δεκεμβρίου 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: Αυτός θα είναι ο διάδοχος του Νίκου Ανδρουλάκη

Φυσικά οι… δημοσιογραφάρες που καλύπτουν ρεπορτάζ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν πάρει χαμπάρι.

Πάντως, χθες, στην εκδήλωση, στην θλιβερή εκδήλωση της απαξιωμένης και με ελάχιστη απήχηση Εφημερίδας των Συντακτών, στην εκδήλωση που η Έφη Αχτσιόγλου “πάγωσε”, που ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε άλλο ένα σόου που θα μειώσει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, που ο Διονύσης Τεμπονέρας διασύρθηκε, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης ήταν ο μοναδικός κερδισμένος.

Αγνόησε τις προειδοποιήσεις Ανδρουλάκη, δείχνοντας ποιος θα γίνει το… αφεντικό, καταχειροκροτήθηκε από κοινό που δεν προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, δεν επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στη Δεξιά και στα Ζάππεια του Σαμαρά.

Το επαναλαμβάνω λοιπόν: Μετά τις ευρωεκλογές θα έχουμε εξελίξεις. Αργά ή γρήγορα θα τις έχουμε. Και πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές τις εξελίξεις θα έχει ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ