Ραγδαίες εξελίξεις: Συνάντηση Κασσελάκη- Ανδρουλάκη στη Βουλή

Ραγδαίες εξελίξεις: Συνάντηση Κασσελάκη- Ανδρουλάκη στη Βουλή. Για τις 4 το απόγευμα της Δευτέρας κλείστηκε το ραντεβού για τη συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αποστείλει προσκλήσεις για συνάντηση στον Πρωθυπουργό, συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε, στον Νίκο Ανδρουλάκη και στον Δημήτρη Κουτσούμπα, η οποία δεν έχει οριστεί, καθώς ακόμη αναρρώνει ο γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος από την πρόσφατη επέμβαση.

Ραγδαίες εξελίξεις: Συνάντηση Κασσελάκη- Ανδρουλάκη στη Βουλή

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Νίκος Ανδρουλάκης παρακολούθησαν χθες τη συζήτηση μεταξύ των επικεφαλής των Ανεξάρτητων Αρχών της χώρας, στο πλαίσιο επιστημονικού συνεδρίου.

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα «έπιασε» την στιγμή της χειραψίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Οι δύο πολιτικοί αντάλλαξαν μια τυπική χειραψία, με το κλίμα να μην είναι ιδιαίτερα ζεστό.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...