Ραγδαίες εξελίξεις στη ΝΔ με ανταρσία: Πρωτοβουλία Καραμανλικών για να διώξουν τον Μητσοτάκη

Πρωτοβουλία για συλλογή υπογραφών προκειμένου να συγκληθεί συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει ο Νίκος Καραχάλιος, μέλος της ΝΔ και πρώην γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού του κόμματος της Πειραιώς.

«Έχει αλλοιωθεί η ηγετική ομάδα και αυτό το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αντιμετωπίσουμε θεσμικά και δημοκρατικά» ανέφερε μιλώντας «Στο Κόκκινο 105.5».

Η πρωτοβουλία αυτή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις τελευταίες αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις με τον Καραχάλιο να τονίζει ότι πλήττεται το κύρος του κόμματος και να καταλογίζει ευθύνες προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Εξήγησε ότι πήρε από χθες πρωτοβουλία για την ενεργοποίηση του άρθρου 13, όταν είδε ότι η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και η Πολιτική Επιτροπή, «450 άνθρωποι που είναι σήμερα η ηγεσία του κόμματος, χειροκροτούσαν και μάλιστα όρθιοι, έναν άνθρωπο που υπέκλεψε τον αρχηγό του τρίτου κόμματος, και όπως φαίνεται τους μισούς εξ αυτών».

Από την Παρασκευή, όπως είπε θα ξεκινήσει καμπάνια και μάλιστα αρκετά πρωτότυπη, για να «τσιγκλίσει» και ανθρώπους που δεν είναι ενεργοποιημένοι, για τη συλλογή υπογραφών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ