Ραγδαίες εξελίξεις στην καριέρα της Μαρίας Αναστασοπούλου – Η απόφαση του ANT1 για το μέλλον της και τα σενάρια για τον ΣΚΑΪ

Το προσεχές καλοκαίρι εκπνέει το συμβόλαιο της Μαρίας Αναστασοπούλου με τον ΑΝΤ1 και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών όχι μόνο έχουν ξεκινήσει αλλά βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Μποζιονέλου στο dailymedia.com.gr.

Ο, δε, Γιώργος Παπαδάκης ανανέωσε το προηγούμενο καλοκαίρι το συμβόλαιό του με το κανάλι του Αμαρουσίου για την παρουσίαση του «Καλημέρα Ελλάδα» αλλά και την ανάληψη της θέσης του συμβούλου ενημέρωσης. Η Αναστασοπούλου ήταν προσωπική του επιλογή και η παρουσιάστρια, ως γράφει η εφημερίδα «Μανιφέστο».

Σενάρια την ενέπλεκαν για μετακίνηση στη ζώνη του Σαββατοκύριακου (αντί της Φαίης Μαυραγάνη, αν και εφόσον πάει στον ΣΚΑΪ αντί του Γιώργου Αυτιά). Τα οποία προφανώς και δεν ισχύουν.

Μόνο ερώτημα είναι τι θα γίνει από τη νέα σεζόν την ενημερωτική εκπομπή «Αρένα» καθώς δεν είχε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα στους πίνακες τηλεθέασης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ