Ραγδαίες εξελίξεις με την Όλγα Τρέμη – Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες

Την τελευταία προεκλογική εβδομάδα επιστρέφει στην τηλεόραση η Ολγα Τρέμη, φυσικά μέσα από τη συχνότητα του Open, με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η δημοσιογράφος θα εμφανιστεί στο κανάλι της Παιανίας την τελευταία εβδομάδα και συγκεκριμένα σε έκτακτη προεκλογική εκπομπή που θα παρουσιάσει στη βραδινή ζώνη ο Νίκος Στραβελάκης.

Ο τελευταίος θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της βραδιάς της μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και στο πλευρό του εκείνη τη νύχτα θα είναι και η Ολγα Τρέμη, σε ρόλο βασικής σχολιάστριας. Η Ολγα Τρέμη θα παρέχει την πείρα, τη λάμψη και τις γνώσεις της στον επίσης πολύ έμπειρο δημοσιογράφο Νίκο Στραβελάκη. Μαέστρος της σημαντικής βραδιάς, ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Open Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Τόσο οι πολιτικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν όσο και αυτές εντός του Open θα καθορίσουν εάν η επιστροφή της έμπειρης δημοσιογράφου θα είναι παροδική ή θα πάρει μόνιμο χαρακτήρα. Υπάρχει η πρόθεση από το Open, όπως ακούγεται, η συνεργασία να συνεχιστεί και μετά τις πιθανές δεύτερες εκλογές, με μια εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή, ωστόσο οι συζητήσεις είναι ακόμη σε αρκετά πρώιμο στάδιο.

Για τη μιντιακή αγορά από αυτήν την τηλεοπτική εκλογική μάχη δεν μπορούσε να λείπει η έμπειρη δημοσιογράφος, που στην πολύχρονη πορεία της έχει καλύψει πολλές εκλογικές μάχες. Ηταν και θα είναι άλλωστε η «σιδηρά κυρία» των κεντρικών δελτίων ειδήσεων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...