Ραγδαίες εξελίξεις: Κανένας δεν περίμενε ότι θα συμβεί αυτό ανάμεσα σε Κασσελάκη και Χατζηνικολάου

Από τη μέρα που εκλέχθηκε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, η αλήθεια είναι ότι δεν μας έχει συνηθίσει σε πολλές εμφανίσεις ως καλεσμένος σε τηλεοπτικές εκπομπές, με αυτές να είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Έτσι, δεν μπορεί κανείς να πει πως περίμενε κάτι τέτοιο απ’ τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος όμως τους εξέπληξε όλους και αποφάσισε την Πέμπτη που μας έρχεται να παραστεί στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω».

Πιο συγκεκριμένα αυτή θα προβληθεί στις 24:00 τα μεσάνυχτα (ξημερώματα Παρασκευής) στη συχνότητα του ΑΝΤ1 και αναμένεται να έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «τα όργανα του κόμματος απέδειξαν ότι μπορούν να δουλέψουν». «Θα πάμε συντεταγμένα σε ένα μεγάλο συνέδριο το οποίο θα είναι συμπεριληπτικό σε όλη την κοινωνία», ενώ παράλληλα σημείωσε ότι «οι διαφορές μέσα στο κόμμα είναι μικρές σε επίπεδο πολιτικής».

«Δεν είμαι υπέρ της υπερφορολόγησης και επίσης δεν πιστεύω ότι η δική μας Αριστερά πρέπει να ντρέπεται με την έπαρση της σημαίας. Έτσι προχωράμε, σε μια σύγχρονη πατριωτική Αριστερά. Θα ανοίξουμε το κόμμα σε πολλά μέλη γιατί πιστεύουμε ότι η σοφία του ελληνικού λαού είναι το μεγαλύτερό μας χαρτί σαν κοινωνία».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ