Ραγδαίες εξελίξεις: Ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει debate ανάμεσα σε Μητσοτάκη και Τσίπρα

«Όχι βέβαια» ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου εννοώντας ότι δεν είναι αρνητικός σε ένα debate Μητσοτάκη – Τσίπρα.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή την αποψινή τηλεμαχία του Γιάννη Οικονόμου και της Πόπης Τσαπανίδου στην ΕΡΤ… Με τους δημοσιογράφους (κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών) να ρωτούν εάν πρόκειται να δούμε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα σε αντίστοιχη θέση με τη δική του απόψε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμβεί λέγοντας χαρακτηριστικά, «Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ένα από τα ζητούμενα είναι και η τηλεμαχία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών όλων των κομμάτων και ενδεχομένως μεταξύ των δύο κομμάτων που προηγούνται. Αυτό γινόταν και στις προηγούμενες προεκλογικές αναμετρήσεις. Θα υπάρχουν διαβουλεύσεις και συζητήσεις και όταν ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος θα μπορούμε να τα δούμε αυτά ακόμη πιο συγκεκριμένα».

Σε διευκρινιστική ερώτηση στον Γιάννη Οικονόμου, «Δηλαδή δεν είστε αρνητικός στη διεξαγωγή ενός debate ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον Αλέξη Τσίπρα» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε, «Όχι βέβαια».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...