Ρέντη: Παρέμβαση Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου προκάλεσαν τα χθεσινά επεισόδια έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, όπου πραγματοποιήθηκε δολοφονική επίθεση σε βάρος αστυνομικού με ναυτική φωτοβολίδα από εξαγριωμένους χούλιγκαν.

Με παραγγελία της προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, ζητεί να εποπτεύσει την «διενεργούμενη ήδη αυτεπάγγελτη αστυνομική προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προς διακρίβωση αυτεπαγγέλτως διωκομένων πράξεων, όπως εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες κ.λ.π., καθώς και στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών».

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος αστυνομικός νοσηλεύεται σε κρίσιμη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Μάλιστα, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο της Νίκαιας, ο αστυνομικός υπέστη καρδιακή ανακοπή, με τους γιατρούς να τον επαναφέρουν έπειτα από 10 λεπτά.

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να γίνει νέα ενημέρωση από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι γιατροί θα προχωρήσουν σε χειρουργικούς καθαρισμούς στο πόδι του 31χρονου όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ