Πώς αποκαλύφθηκε η νέα υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων που προκάλεσε σοκ (vids)

Η αποκάλυψη ενός νέου κυκλώματος βιασμών και εκμετάλλευσης ανηλίκων προκάλεσε σοκ. Σύμφωνα με τις αναφορές, η υπόθεση ξεκίνησε να αποκαλύπτεται όταν η μητέρα ενός από τα ανήλικα θύματα παρατήρησε ότι το παιδί της είχε χρήματα που δεν του τα είχε δώσει η ίδια ή άλλοι συγγενείς.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από έρευνες που διήρκεσαν μήνες, με την αστυνομία να έχει προχωρήσει ήδη σε τρεις συλλήψεις: μιας 31χρονης αλβανικής καταγωγής και δύο Ελλήνων, 34 και 55 χρονών. Επιπλέον, αναζητούνται άλλα τρία άτομα.

Η υπόθεση επικεντρώνεται σε μια γυναίκα που προσέγγισε ανήλικες κοπέλες, προτείνοντας τους να κάνουν ραντεβού με άνδρες. Οι πράξεις περιλαμβάνουν περιπτώσεις με ανήλικα θύματα, ηλικίας 13 και 15 ετών. Επίσης, ένας 33χρονος πρότεινε στις κοπέλες να διακινούνται και προώθησε πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο.

Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, αναφέρονται 6 άτομα ως κατηγορούμενοι και έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον 10 περιπτώσεις εκμετάλλευσης ανηλίκων. Η υπόθεση βρίσκεται υπό ανάκριση.

Οι αρχές εξέφρασαν την ελπίδα ότι η έρευνα θα συνεχιστεί, και περισσότερα άτομα που ενδεχομένως εκμεταλλεύτηκαν ανήλικα παιδιά θα φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Έτσι δρούσε το κύκλωμα

Η 31χρονη με καταγωγή από την Αλβανία που συνελήφθη στον Κολωνό εξώθησε αρχικά μια 15χρονη «φίλη» της στην πορνεία και στην συνέχεια μια 17χρονη.

Έβρισκε πλούσιους πελάτες ελάμβανε και μέρος των χρημάτων από την αμοιβή των ερωτικών ραντεβού.

Ο 34χρονος Σ.Ν. φίλος της μαστρωπού από την Εκάλη υποσχέθηκε στην 15χρονη και την 17χρονη φίλη της ότιθα βρει πλούσιους πελάτες για ερωτικά ραντεβού. Έβγαλε φωτογραφίες με τα εσώρουχά τους και τις ανήρτησε ιστότοπο από όπου έγιναν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 55χρονος συνελήφθη στον Κορυδαλλό φέρεται πελάτης το καλοκαίρι του 2023. Είχε πραγματοποιήσει ερωτικά ραντεβού με τις δύο ανήλικες καταβάλλοντας 100 ευρώ στο καθένα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ