Πως ο Μαρινάκης άδειασε τον Σκρέκα για τις προσφορές «1+1» (vid)

Πως ο Μαρινάκης άδειασε τον Σκρέκα για τις προσφορές «1+1». Στον Κώστα Σκρέκα φταίνε οι… προσφορές «1+1» στο σουπερμάρκετ, την ώρα που η ακρίβεια σαρώνει και η αισχροκέρδεια κάνει «πάρτι». Ο υπουργός Ανάπτυξης ανακοίνωσε χθες ότι θα «κοπούν» οι προσφορές αυτού του τύπου γιατί οι πολίτες στοκάρουν προϊόντα που δεν χρειάζονται.

Σε σημερινές δηλώσεις του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης άδειασε μεγαλοπρεπώς τον υπουργό λέγοντας: «Δεν θα μπορούσε η κυβέρνηση να παρέμβει στο πώς οι εταιρείες προωθούν τα προϊόντα τους ούτε και στον τρόπο που επιλέγουν οι καταναλωτές να αγοράζουν προϊόντα. Αλίμονο εάν απαγορεύαμε έναν τρόπο πώλησης προϊόντων».

Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι προσφορές αυτού του τύπου είναι πολύ πρακτικές και ότι η γυναίκα του θα τον κατσαδιάσει σε περίπτωση που καταργηθούν: «Και εμείς στο σπίτι μας προτιμάμε το 1+1 είναι πολύ πρακτικά. Δεν θα ήθελα να ξέρω αν γινόταν κάτι τέτοιο- που δεν πρόκειται να γίνει- τι θα γίνει με τη γυναίκα μου εάν γυρίσω σπίτι» είπε ο Παύλος Μαρινάκης και εμείς αναρωτιόμαστε τι άλλο θα ακούσουν τα αυτιά μας από αυτή την κυβέρνηση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...