Πυρετός στον ΣΥΡΙΖΑ με ανοιχτό το θέμα των διαγραφών (vid)

Πυρετός στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της συνεδρίασης της ΚΕ και με ανοιχτό το θέμα των διαγραφών:

Ο κύκλος εσωστρέφειας και η εσωτερική σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει να αφήνει αρνητικό αποτύπωμα στην κοινή γνώμη σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης της ΜRB για το Δελτίο Ειδήσεων του OPEN.

Πυρετός στον ΣΥΡΙΖΑ με ανοιχτό το θέμα των διαγραφών

Την ίδια ώρα παραμένει άγνωστο το τι θα γίνει με τις διαγραφές των τεσσάρων που ζήτησε ο Στεφανος Κασσελάκης.

Παράλληλα, ένα νέο μέτωπο ανοίγει με επίκεντρο την ενόχληση και τις καταγγελίες Σκουρλέτη για πόλεμο από λογαριασμούς με ψεύτικο «προφίλ».

Στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ο Πάνος Σκουρλέτης για τα τρολ

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και πρώην υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης, μετέβη σήμερα στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Μια κίνηση που έρχεται μετά τις καταγγελίες για τα «τρολ του διαδυκτίου».

Το φορολογικό νομοσχέδιο είναι «άδικο και οριζόντιο μέτρο»

Το φορολογικό νομοσχέδιο είναι «άδικο και οριζόντιο μέτρο».

Την άποψη ότι η «πρόταση της κυβέρνησης δεν ανταποκρίνεται στην καθημερινότητα των ελεύθερων επαγγελματιών» εξέφρασε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τον δικηγορικό κλάδο, ο Στέφανος Κασσελάκης, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η ψηφιακή παρουσία των δικηγόρων στα δικαστήρια δεν είναι ακόμη μία πραγματικότητα στην Ελλάδα, αλλά συγχρόνως η βενζίνη είναι ακριβή και τα έξοδα μεγάλα. ‘Αρα, αυτοί οι άνθρωποι που τρέχουν για να εκπροσωπήσουν τους πελάτες τους, ξεκινώντας τις καριέρες τους, τιμωρούνται εκ των πραγμάτων από την καθημερινότητά τους». Απέναντι σε αυτή την πραγματικότητα, «η λύση της κυβέρνησης είναι ένα οριζόντιο μέτρο, στη βάση ότι κανείς δεν δηλώνει την πραγματικότητα», σημείωσε προσθέτοντας ότι «δεν μπορεί μία χώρα να στηριχθεί σε μια τέτοια αντιμετώπιση του πολίτη» για να συμπληρώσει: «Δεν καταλαβαίνουν ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες λαμβάνουν κάθε μέρα ρίσκο για τη δουλειά τους και δεν μπορεί όλοι να έχουν τα ίδια αποτελέσματα».

«Οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης που προορίζονται για εσάς είναι ελάχιστοι, ενώ οι πόροι που πηγαίνουν στους μεγάλους είναι πάρα πολλοί », υπογράμμισε ο κ.Κασσελάκης, κάνοντας λόγο για « φορολογική αλαζονεία » του Κυριάκου Μητσοτάκη που έχει τη βάση της στο 41% του περασμένου Μαΐου, αλλά όπως είπε, πρόκειται για « άδικα » μέτρα που δεν λειτουργούν για έναν απλό ελεύθερο επαγγελματία, ο οποίος προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του με εντιμότητα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ