Πρώην υπουργός και πασίγνωστο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία

Σε μια κίνηση που αποτελεί… μεταγραφή Ιανουαρίου για τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η πρώην υπουργός και κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου, ανακοίνωσε την προσχώρησή της στη γαλάζια παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου, στη δήλωσή της, επικεντρώθηκε στα… αξιοθαύμαστα, όπως ανέφερε, αποτελέσματα της κυβέρνησης στον τομέα της οικονομικής ανάπτυξης και υμνεί τις επιδόσεις της σε μια σειρά ζητημάτων. Επιπλέον, εξέφρασε την απόφασή της να στηρίξει τον πρωθυπουργό και τον πολιτικό του σχεδιασμό με όλες τις δυνάμεις της.

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε την ανοιχτή στάση της Νέας Δημοκρατίας προς όλους όσοι συμμερίζονται το πολιτικό όραμα του κόμματος και είναι έτοιμοι να αγωνιστούν για την υλοποίησή του.

Ενδεχόμενη Συμμετοχή στο Ευρωψηφοδέλτιο με τη Νέα Δημοκρατία

Πληροφορίες υποδεικνύουν ότι η Χριστοφιλοπούλου ενδέχεται να είναι βέβαιη για τη συμμετοχή της στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Η ίδια, μιλώντας στο Ποντίκι, δήλωσε ότι η τελική απόφαση θα είναι του πρωθυπουργού και υπογράμμισε ότι θα ήταν τιμητικό για αυτήν να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ