Πρώην υπουργός θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές

Ο πρώην υπουργός και καθηγητής στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά, Γιάννης Μανιάτης, θα είναι υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες ευρωεκλογές.

«Χαίρομαι πολύ που την κρίσιμη μάχη των ευρωπαϊκών εκλογών, θα τη δώσουμε μαζί με τον Γιάννη Μανιάτη. Έναν πολιτικό με εμπειρία και γνώση, που εργάστηκε για την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας μας αλλά και για την γεωπολιτική της αναβάθμιση. Είμαι σίγουρος ότι με τον Γιάννη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δυναμώνει η φωνή της πατρίδας μας» τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ανακοινώνοντας τη συστράτευση του Γιάννη Μανιάτη.

«Αυτές οι ευρωπαϊκές εκλογές είναι κρίσιμες. Σε ένα ασταθές διεθνές περιβάλλον, η Ευρώπη καλείται να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις και να θωρακίσει κοινωνικές κατακτήσεις.

Κλιματική αλλαγή, ενεργειακή εξάρτηση, οικονομική συμπίεση και ανασφάλεια, γεωπολιτικές συγκρούσεις απειλούν τις κοινωνίες μας. Απάντηση δεν μπορεί να είναι η ενίσχυση του λαϊκισμού και της Ακροδεξιάς.

Δεν μπορεί να είναι ο αντιευρωπαϊσμός και ο νόμος του ισχυρού. Δύναμή μας είναι η συνεργασία, η κοινή προσπάθεια και η αλληλεγγύη.

Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή δηλώνω παρών. Πάντα με το ΠΑΣΟΚ. Για πιο ισχυρή Ευρώπη. Για πιο ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη» επισήμανε από την πλευρά του ο Γιάννης Μανιάτης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...