Πρωτοφανείς αθλιότητες κατά του Κασσελάκη από τον κομματικό δημοσιογράφο που διασύρθηκε από τον Χατζηνικολάου και στηρίζει Έφη Αχτσιόγλου

Ένα Ανδρέα Πετρόπουλο τον γνωρίζετε;

Αν δεν τον γνωρίζετε είναι ένας κομματικός δημοσιογράφος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε διασυρθεί από τον Νίκο Χατζηνικολάου τις πρόσφατες εθνικές εκλογές επειδή αδυνατούσε να αντιληφθεί τη διαφορά ανάμεσα στα exit polls και στην εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος. Για τέτοια δημοσιογραφάρα μιλάμε, η οποία δεν γνωρίζουμε αν έχει εργαστεί σε κάποιο ΜΜΕ εκτός από τα κομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Μαθαίνουμε ότι είναι αρθρογράφος της Αυγής, εκπομπάρχης στο ραδιόφωνο «stokokkino» και για χρόνια στο γραφείο τύπου της ΑΔΕΔΥ. Μιλάμε για καριέρα, όχι αστεία. Και τώρα στηρίζει την Έφη Αχτσιόγλου.

Αυτός λοιπόν ο δημοσιογράφος δεν χάνει ευκαιρία να στοχοποιεί τον κ. Κασσελάκη και όπως εύστοχα σημειώνει το topontiki.gr να πυροδοτεί εμφύλια μίση με τις αναρτήσεις του στα σόσιαλ μίντια.

Δεν δίστασε μάλιστα να αναδείξει στο facebook, με το ανάλογο ύφος απαρέσκειας που φαντάζεται κανείς, μία πρόσφατη δήλωση του κ. Κασσελάκη, ο οποίος εξομολογούνταν ότι από το 2012 (24χρονος φοιτητής τότε) είχε αναπτύξει άριστες σχέσεις με τον κ. Μητσοτάκη και έτρεφε σεβασμό για τον μετέπειτα αρχηγό της ΝΔ και πλέον πρωθυπουργό.

Γι’ αυτή τη δήλωση «σταυρώνουν» τον 35χρονο, υποψήφιο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα και αφού νωρίτερα είχε δώσει μάχη για το κόμμα στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

Δεν θα αναμεταδώσουμε άλλες αθλιότητες αυτού του… δημοσιογράφου. Θα ασχοληθούμε προσεχώς όμως και με αυτόν και με άλλους που σύντομα θα καταλάβουν ότι τελείωσαν οι πολυετείς “διακοπές” που πληρώνονται από τα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ