Πρωτοφανής αθλιότητα ιστοσελίδας που στηρίζει Μητσοτάκη: «Ανόητο μία πυρκαγιά στον Έβρο και μία πλημμύρα στην Καρδίτσα να πλήττει το προφίλ του πρωθυπουργού μας»

Η Πυθία νιώθει οργισμένη

Τους τελευταίους μήνες η χώρα ζει μια ατελείωτη τραγωδία.

Οι κάτοικοι της Ελλάδα καίγονται και πνίγονται.

Τη στιγμή που οργισμένη γράφω αυτές τις γραμμές τα νερά στον Κάμπο της Θεσσαλίας δεν έχουν υποχωρήσει ακόμη, ενώ υπάρχει κίνδυνος για νέες καταστροφές, για νέα μεγάλη τραγωδία.

Κανένας δεν γνωρίζει τούτες τις ώρες τι θα αποκαλύψει η υποχώρηση των υδάτων. Κανένας δεν γνωρίζει τον αριθμό των αγνοούμενων.

Την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ φέρει ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ – ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ – ΑΝΙΚΑΝΟΣ και ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ κυβερνητικός θίασος του Μητσοτάκη.

Μέσα σε αυτό το κλίμα τα ΜΜΕ του προπαγανδιστικού μηχανισμού της πιο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ και ΑΝΙΚΑΝΗΣ κυβέρνησης που γνώρισε ποτέ η χώρα επικαλούνται αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω.

Δείτε παρακάτω τι γράφει η ιστοσελίδα LYKAVITOS.GR. KAI ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ.

Αυτοί οι απίθανοι τύποι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και προκαλούν τον ελληνικό λαό. Για να προστατεύσουν το προφίλ του Μητσοτάκη χαρακτηρίζουν “μία πυρκαγιά και μία πλημμύρα” όσα συνέβησαν σε Έβρο και Καρδίτσα. Δύο ολόκληροι νομοί καταστράφηκαν, Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ και εκείνοι νοιάζονται για το προφίλ του πρωθυπουργού τους.

Δείτε την πρωτοφανή αθλιότητα:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...