Προκλητική άνευ προηγουμένου επίθεση Άδωνι στους γονείς των θυμάτων στα Τέμπη (vid)

Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη που δεν θέλει να τιμωρήσει τους πραγματικούς ενόχους του εγκλήματος στα Τέμπη, βάζει στα τηλεοπτικά παράθυρα βασικούς της υπουργούς οι οποίοι υποστηρίζουν με σθένος ότι για τους νεκρούς δεν φταίει η κυβέρνηση.

Προκλητικό ξέσπασμα είχε σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν ο πόνος των γονέων και συγγενών των ανθρώπων που χάθηκαν, απαλύνεται με επιθέσεις εναντίον μου, ας συνεχίσουν, τούς το επιτρέπω», τόνισε χωρίς ντροπή ο υπουργός Υγείας, και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Απίστευτα εκφράσεις από τον Άδωνι,στην επίθεση που εξαπέλυσε στις οικογένειες των θυμάτων. «Εάν το να επιτίθεστε σε μένα σας βοηθά κάπως να απαλύνεται έστω κατ’ ελάχιστον τον πόνο σας, συνεχίστε να το κάνετε», είπε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά για τα όσα είπε για το αναγκαίο «μπάζωμα» δήλωσε: «Είναι τα βαγόνια κατεστραμμένα, ψάχνουμε για επιζώντες και για πτώματα και έπρεπε να διασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρξει έκρηξη από αγωγό φυσικού αερίου που βρίσκεται από κάτω». Όσον αφορά, την επιχείρηση ανάσυρσης ψάχνοντας για επιζώντες, έπρεπε να γίνει αμέσως από τους γερανούς, όπως είπε. «Με την αναφορά του, ο υπεύθυνος της Πυροσβεστικής εξηγεί ό,τι ακριβώς συνέβη με κάθε λεπτομέρεια. Η αντιπολίτευση συνασπίσθηκε γύρω από τα συμφέροντα που επιθυμούν να ρίξουν την κυβέρνηση», σημείωσε νωρίτερα ο υπουργός Υγείας.

«Η στοχοποίηση βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που συμμετείχαν στην Εξεταστική Επιτροπή, είναι απαράδεκτη. Αφού ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης έσπευσε να υιοθετήσει το δημοσίευμα και να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας, ήρθε η ώρα να ακουστούν όλες οι αλήθειες στη Βουλή. Είναι απαράδεκτο να κατηγορούν αυτοί την κυβέρνηση για συγκάλυψη. Επί κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, η δίκη προχωρά εδώ και ενάμιση χρόνο, ενώ, για το Μάτι έκανε έξι χρόνια. Η βουλευτική ασυλία δεν έχει σχέση με τα υπουργικά καθήκοντα», πρόσθεσε. Αναφορικά με το δημοσίευμα περί «μονταζιέρας» στα ηχητικά ντοκουμέντα των Τεμπών, ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για «το πιο ατυχές στην ιστορία της εφημερίδας», «εξαπολύοντας» μάλιστα επίθεση στους δημοσιογράφους, αποκαλώντας τους «αποκριτές». «Ο σταθμάρχης είναι φυλακή επειδή ομολόγησε το ανθρώπινο λάθος του. Κακώς διαρρέουν στοιχεία από την ελληνική Δικαιοσύνη. Μοντάζ δεν έχει υπάρξει, δεν υπήρχε λόγος», συμπλήρωσε. «Θα δώσουμε την απάντηση στη Βουλή αναφορικά με τα οικονομικά συμφέροντα που υπονομεύουν το έργο μας και ο λαός θα μιλήσει στις ευρωεκλογές. Το επιχείρημα της αντιπολίτευσης για τη Σύμβαση 717 είναι άτοπο. Θέλουμε να χυθεί άπλετο “φως” στην υπόθεση, όσο το δυνατόν ταχύτερα», επεσήμανε ακόμη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ