Προκαλεί πάλι το πανελλήνιο ο Στουρνάρας

Έκπληκτη η κοινωνία αναρωτιέται πως ένας κυβερνητικός βουλευτής ο οποίος μάλιστα είχε δηλώσει επίσημα αδυναμία πληρωμών ως προς τα χρέη του στα ασφαλιστικά ταμεία αλλά ακόμα και στα ενοίκια που όφειλε, κατάφερε να πάρει κάποια εκατομμύρια από συστημική τράπεζα, προκειμένου να αγοράσει δάνεια δεκάδων εκατομμυρίων σε εξευτελιστική τιμή.

Σύμφωνα με το newsbreak.gr, μάταια τα βλέμματα είχαν στραφεί στον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα, προκειμένου να λάβουν κάποια εξήγηση. Ο κεντρικός τραπεζίτης και υποτιθέμενος ελεγκτής των ασύδοτων τραπεζών, βουλευτών και μπαταχτσήδων επιχειρηματιών. Αντί να λογοδοτήσει για τα αίσχη που ματώνουν τόσο την εθνική οικονομία όσο και την κοινωνία, θεώρησε σκόπιμο να κάνει εκδρομή στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη, για να συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του, γνωστό αχυράνθρωπο του Ερντογάν, Σαχάπ Καπτσίογλου!

Ο κύριος Γιάννης Στουρνάρας ο οποίος συνεχίζει να απολαμβάνει της πρωτοφανούς προστασίας και ασυλίας τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τα συστημικά ΜΜΕ, έκανε μάλιστα και παρέμβαση κατά την επίσκεψη του στην Κωσταντινούπολη. Όχι, δεν μίλησε ούτε για τα θαλασσοδάνεια, ούτε για τις καταγγελίες Σταϊκούρα περί εξωθεσμικής πίεσης για να εισαχθεί τροπολογία που θα αφόπλιζε την απόφαση του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς.

Ο Γιάννης Στουρνάρας αναφέρθηκε στο «μεγάλο ζήτημα» της ψηφιακής χρηματαγοράς και τονίσει το πόσο «χαρούμενος είναι» από την πρόσκληση και την φιλοξενία του Τούρκου ομολόγου του…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ