Προκαλεί ο χρηματοδοτούμενος από τον Δημήτρη Μάρη και σύζυγος της υπαλλήλου του Βαγγέλη Μαρινάκη, Γαβριήλ Σακελλαρίδης

Η Πυθία σχολιάζει

Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ζητά εδώ και τώρα από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει το πόθεν έσχες του.

«Υπάρχει νομικό και πολιτικό ζήτημα. Πρέπει, οφείλεις να δίνεις απαντήσεις, να μην αφήνεις σκιές, ειδικά αν έχεις τον θεσμικό ρόλο το αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης», είπε μεταξύ άλλων μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Αναμφίβολα πρόκειται για πρόκληση.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης είναι μία θλιβερή περίπτωση στον χώρο της Αριστεράς. Εκτός του ότι με την ανευθυνότητά του να συνομιλεί με οποιονδήποτε στα διαδίκτυο είχε γελοιοποιηθεί πανελλαδικά και είχε εκθέσει έναν ολόκληρο πολιτικό χώρο το 2014, να θυμίσουμε ότι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ήταν τα τελευταία χρόνια χρηματοδοτούμενος, στο think tank eteron, από τον επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη, τον οποίο έχει καταγγείλει ο Στέφανος Κασσελάκης ότι θέλει να “αγοράσει τον ΣΥΡΙΖΑ“. Επίσης να θυμίσουμε ότι είναι σύζυγος της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega Channel, Ράνιας Τζίμα, της υπαλλήλου δηλαδή του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία, βέβαια, σε μία κανονική χώρα δεν θα έλεγε τις ειδήσεις, ως σύζυγος πολιτικού. Αλλά, η Ελλάδα δεν είναι μία κανονική χώρα. Αν ήταν κανονική χώρα δεν θα υπήρχαν “πολιτικοί” σαν τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη να κουνούν το δάχτυλο.

Και βέβαια είναι θλιβερό, ο διαπλεκόμενος Γαβριήλ Σακελλαρίδης να ευθυγραμμίζεται με τη Νέα Δημοκρατία στο ζήτημα των επιθέσεων κατά του Στέφανου Κασσελάκη για το θέμα των εταιρειών του τελευταίου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ