Προεκλογικό… σπριντ από τους πολιτικούς αρχηγούς

Με την κλεψύδρα για την κάλπη της 25ης Ιουνίου να αδειάζει οι πολιτικοί αρχηγοί συνεχίζουν την προεκλογική κούρσα με μπαράζ περιοδειών, τηλεοπτικών εμφανίσεων και συναντήσεων με φορείς.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, που ολοκλήρωσε χθες το πρώτο σκέλος της περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα, θα παραχωρήσει συνέντευξη στις 11.00 σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Το απόγευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον Σύλλογο Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες Του Πόντου» και στις 18:00 θα απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών, στην πλατεία Ρολογιού Ασπροπύργου.

Το στρατηγικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ελληνική οικονομία υπό το σύνθημα «δίκαιη κοινωνία- ευημερία για όλους», παρουσίασε χθες ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας. Σήμερα στις 10.30 ο κ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Στη συνέχεια θα περιοδεύσει στα Άνω Ιλίσια, όπου θα απευθυνθεί στους πολίτες στις 11:30.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παραχωρήσει στις 13:30 συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ και στις 18:30 θα επισκεφτεί το Αιγάλεω.

Την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει σήμερα ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στις 10:00 ο κ . Κουτσούμπας θα περιοδεύσει στις εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer όπου θα μιλήσει με τους εργαζόμενους. Στις 18:30, θα συναντηθεί με τον Σύλλογο Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών και στις 20:00, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη συνοικία της Τούμπας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ