Που έχει μεταφερθεί το στρατηγείο του Στέφανου Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης μεταφέρει το στρατηγείο του στη Βουλή έως ότου ολοκληρωθούν οι απαραίτητες κινήσεις για την οργάνωσης της κοινοβουλευτικής δουλειάς και θα βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με τον Σωκράτη Φάμελλο.

Ήδη έκανε τις πρώτες του συναντήσεις εκεί άλλες ευοδώθηκαν και άλλες όχι όπως αυτή με την Έφη Αχτσιόγλου. Το μεσημέρι, στο γραφείο του στη Βουλή είδε και τον Παύλο Πολάκη, χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι συζητήθηκε, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξει και νέα συνάντηση των δύο αντρών.

Στο επίκεντρο  έρχεται ο ορισμός των τομεαρχών, καθώς από τις εκλογές και μετά δεν έχουν οριστεί και ως εκ τούτου υπάρχει η εκτίμηση ότι υπάρχει και υστέρηση ως προς την στρατηγική και την έκφραση άσκησης πολιτικής σε κρίσιμους τομείς, αλλά και άσκηση θεματικής αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση. «Είναι κάτι που αναμένεται σύντομα, ενδεχομένως και εντός της ημέρας», λένε πηγές του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το flash.gr είναι πιθανόν να αξιοποιηθεί ο Παύλος Πολάκης σε ρόλο συντονιστή των τομεαρχών

Ο Στέφανος Κασσελάκης μετέβη λίγο μετά τις 12:00 στη Βουλή, όπου συναντήθηκε με το προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης  θα έχει τακτική συνεργασία με το προεδρείο της Κ.Ο αλλά και τους βουλευτές στο γραφείο του στη Βουλή.

ΠΗΓΗflash.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ