Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Ουρά» του Βενιζέλου ο Μητσοτάκης στο θέμα της Συνταγματικής Αναθεώρησης

  Για «διχαστικό φανατισμό» και «μικροπολιτική» εγκαλεί τον πρόεδρο της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκη ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης, λόγω της στάσης του στο θέμα της Συνταγματικής Αναθεώρησης.

  Όπως σημείωσε στο Twitter ο κ. Παπαδημούλης, «όχι στην αναθεώρηση του Συντάγματος λέει και ο Κυρ. Μητσοτάκης, ως “ουρά” του Βαγγ. Βενιζέλου. Με το πρωτοφανές επιχείρημα ότι δεν είναι ώριμες οι συνθήκες, γιατί… έχουμε κυβέρνηση Τσίπρα. Διχαστικός φανατισμός, μικροπολιτική και διαιώνιση της άθλιας ρύθμισης περί ευθύνης υπουργών».

  Όχι στην αναθεώρηση του Συντάγματος λέει και ο @kmitsotakis, ως «ουρά» του Βαγ. Βενιζέλου. Με το πρωτοφανές επιχείρημα ότι δεν είναι ώριμες οι συνθήκες, γιατί… έχουμε κυβέρνηση Τσίπρα. Διχαστικός φανατισμός, μικροπολιτική και διαιώνιση της άθλιας ρύθμισης περί ευθύνης υπουργών.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ