Σε τι συμφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Καλογρίτσα στην προανακριτική για τον Νίκο Παππά

Για «φιάσκο» κάνουν λόγο κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την επεισοδιακή κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα στην προανακριτική επιτροπή για τον Νίκο Παππά.

Μετά τη διακοπή της κατάθεσης, λόγω αδιαθεσίας που αισθάνθηκε ο Χ. Καλογρίτσας, οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ επισήμαναν ότι το περιστατικό αυτό «δεν μπορεί να καλύψει:

· Την ύπαρξη εγγυητικής επιστολής, που δείχνει ότι η εταιρεία Βλαδίμηρος Καλογρίτσας είχε στα ταμεία της 8 εκατ. ευρώ ήδη από την 1η Ιουλίου 2016. Δύο μήνες, δηλαδή, πριν από τον διαγωνισμό για τις άδειες. Συνεπώς, καταρρέει με πάταγο το αφήγημα Καλογρίτσα-ΝΔ ότι ήταν “μπροστινός” και ότι δεν είχε χρήματα.

· Ότι αναδιπλώθηκε στο θέμα των sms. Γιατί, άραγε, ενώ ξεκίνησε την τοποθέτησή του, αναφερόμενος σε αυτά, στη συνέχεια είπε ότι δεν θα τα καταθέσει;

· Το τρίτο επεισόδιο στο σίριαλ της παρωδίας, που “έπαιξε” σήμερα, με πρωταγωνιστή τον βασικό κατήγορο, ο οποίος αδιαθέτησε για μια ακόμα φορά».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι «η Ν.Δ. ευθύνεται πλήρως για την κατάντια και τον συνεχή ευτελισμό των κοινοβουλευτικών διαδικασιών. Σε ένα πράγμα συμφωνούμε, πάντως, με τον κ. Καλογρίτσα: Αυτή η επιτροπή εξελίσσεται σε φιάσκο και παρωδία».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ