Ποιους «καίει» η διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου – Περιλαμβάνει 3 πρώην πρωθυπουργούς, 1 τέως υπουργό Αμύνης και 1 πρώην γραμματέα κόμματος

Άνοιξε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών η τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου. Και παρ’ ότι η περιουσία του έχει δημευθεί, οπότε δεν υπάρχουν ακίνητα ή μετρητά, υπάρχει το ιστορικό απόρρητο αρχείο το οποίο που συμφώνως προς πληροφορίες περνά στα χέρια του 15χρονου υιού του. Αυτό το αρχείο φέρεται να περιέχει πληροφορίες που «καίνε» τρεις πρώην πρωθυπουργούς (δύο του ΠΑΣΟΚ και έναν της ΝΔ) ένα διατελέσαντα υπουργό Εθνικής Αμύνης καθώς και πρόσωπο το οποίο υπήρξε γραμματεύς μεγάλου πολιτικού κόμματος.

Τα στοιχεία της διαθήκης θα δημοσιοποιηθούν εντός των προσεχών ημερών. Η εφημερίδα «Εστία» έχει υπ’ όψιν της τα ονόματα των αναφερομένων προσώπων τα οποία ωστόσο δεν αποκαλύπτει ακόμη, θεωρώντας ότι δεν έχει κανένα λόγο να εμπλακεί σε ενδεχόμενα παιχνίδια σκοπιμοτήτων που μπορεί να ξεσπάσουν με πρωταγωνιστές όλους εκείνους που είτε αναφέρονται στην διαθήκη είτε όχι έχουν κάθε λόγο να επιθυμούν να συνεχίσει να υπάρχει συσκότισις σχετικά με τα εξοπλιστικά του παρελθόντος, καθώς και για άλλους «σκελετούς» που στοιχειώνουν την πολιτική τους παρουσία. Θα περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ