Ποιος έδωσε την εντολή στον 18χρονο χούλιγκαν του Ολυμπιακού για την επίθεση στον αστυνομικό;

Η αστυνομία σήμερα Κυριακή, συνέλαβε τον δράστη που τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό στα επεισόδια της Πέμπτης στου Ρέντη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο δράστης είναι οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 18χρονος δράστης ήταν ανάμεσα στα 424 άτομα τα οποία είχαν προσαχθεί από την  ΕΛ.ΑΣ αμέσως μετά τα επεισόδια και έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του. Ο δράστης φέρεται να είπε κατά την ομολογία του ότι είδε τον αστυνομικό να πέφτει.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο δράστης το μοιραίο βράδυ των επεισοδίων, βγήκε έξω από το γήπεδο, χτύπησε με τη φωτοβολίδα τον 31χρονο αστυνομικό και μπήκε πάλι μέσα στο γήπεδο. Ο 18χρονος είναι οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού.

«Μας είπαν ότι θα κάνουμε επίθεση σε αστυνομικούς»

Σύμφωνα με τον 18χρονο πριν τον αγώνα υπήρχε πληροφορία ότι θα κάνουν επίθεση προς αστυνομικούς που βρίσκονταν στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη.

Κάποια στιγμή, όπως υποστηρίζει ο 18χρονος, τους ενημέρωσαν να βγουν έξω από το γυμναστήριο, όπως και έκαναν. Στη συνέχεια προμηθεύτηκαν από άλλα άτομα τα αντικείμενα που πέταξαν προς τους αστυνομικούς, ενώ στον ίδιο έδωσαν τη ναυτική φωτοβολίδα και του έδειξαν πώς να την ενεργοποιήσει.

Πληροφορίες λένε πως ο δράστης έδωσε και στοιχεία για τους συνεργούς του.

Το ερώτημα είναι το εξής:

Ποιος έδωσε εντολή για επίθεση στην αστυνομία και πόσο ψηλά βρίσκεται;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ