Πειθαρχική δίωξη στον Μπέο από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Μετά το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League, που κάλεσε σε απολογία τον Αχιλλέα Μπέο για την αποβολή του στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με την Κηφισιά στην Καισαριανή, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, ενήργησε σήμερα και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος.

Συγκεκριμένα, άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ισχυρού άνδρα της θεσσαλικής ομάδας και της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ.

Όπως στην πρώτη περίπτωση, η διαδικασία κινήθηκε από τον κ. Σπυρόπουλο για την καταγγελία του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς Ανδρέα Τετέι περί ρατσιστικής επίθεσης εναντίον του από τον αξιωματούχο του Βόλου.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται «διότι την 11-2-2024 στην Καισαριανή Αττικής, όπου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Κηφισιά – ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League 1, ο Αχιλλέας Μπέος ως αξιωματούχος της ομάδας ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ διέπραξε σε βάρος άλλου περιφρονητική και ρατσιστική εξ αιτίας του χρώματός του πράξη, και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του ανωτέρω αγώνα αποκάλεσε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας της Κηφισιάς Ανδρέα Τεττέι “μαϊμού”. Η ως άνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 18§§1, 2α΄, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...