«Πάμε κι όπου βγει…» – Πως θα ψηφίσει ο κόσμος ΣΥΡΙΖΑ όταν δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει συνεργασία; Πως θα γίνει ο Τσίπρας πρωθυπουργός αν κανένας δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί του;

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αφού πρώτα ψήφισε και επέβαλε τις ανοησίες με την απλή αναλογική, τώρα ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται αντιμέτωπος με τα αδιέξοδά του.

Ζητά την ψήφο του ελληνικού λαού για να είναι πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να σχηματίσει “προοδευτική κυβέρνηση”, μία κυβέρνηση “μούφα”, αφού προοδευτική συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη δεν μπορεί να υπάρξεi, αλλά ούτε ξέρει, ούτε λέει πως θα συμβεί αυτό ρεαλιστικά.

Κανένας δεν θέλει να συνεργαστεί με τον Τσίπρα, αλλά εκείνος επιμένει. Με τον Βαρουφάκη η ιστορία τελείωσε, το είπε και ο Αλέξης Τσίπρας, ο Ανδρουλάκης δεν τον θέλει για πρωθυπουργό, κάτι με το οποίο δεν πρόκειται να συμφωνήσει ο Αλέξης Τσίπρας μιας και η παρέα του περιμένει να ορμήσει στην εξουσία και έτσι το αδιέξοδο είναι ορατό..

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε απίστευτα πράγματα στη συνέντευξή του με τον Σταύρο Θεοδωράκη, όταν του έθεσε τα παραπάνω. Είπε ότι ναι μεν αρνούνται τα άλλα κόμματα να συνεργαστούν μαζί του, αλλά τελικά θα το κάνουν επειδή θα πιεστούν στις δεύτερες εκλογές υπό τον κίνδυνο να συρρικνωθούν τα ποσοστά τους. Δηλαδή, ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι θα… εκβιαστούν από τις εξελίξεις. Δηλαδή δεν ξέρει ότι θα σχηματιστεί η “προοδευτική συγκυβέρνηση-μούφα”, αλλά ότι θα το δει. “Πάμε και όπου βγει”.

Είναι αυτά σοβαρά πράγματα; Θα το παίξει στο τζόκερ ο Τσίπρας; Θα περιμένει να κάτσει η μπίλια στη ρουλέτα; Θα ρίξει τα ταρώ;

Θα βρει προγραμματική σύγκλιση σε τρεις μέρες, όταν αλλού κάνουν τρεις μήνες;

Αυτές τις ανοησίες τις σκέφτεται μόνος του ή τους τις λένε οι τιτάνες της σκέψης σύμβουλοί του;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ