«Πάλι καλά που δεν του έδωσε ελικόπτερο…» – Αληθινές βόμβες Μαυρίδη που ζητά την παραίτηση Χρυσοχοΐδη για το σκάνδαλο Φουρθιώτη

Ακόμη και τα ΜΜΕ που στηρίζουν με φανατισμό την κυβέρνηση Μητσοτάκη όπως το νεοφιλελεύθερο Liberal, φιλοξενούν σκληρά άρθρα για το σκάνδαλο Φουρθιώτη που συγκλονίζει την κυβέρνηση.

“Μπαλάκι του πινγκ πονγκ έχει γίνει η υπόθεση Φουρθιώτη. Ο υπουργός πετάει το μπαλάκι στον υφυπουργό, εκείνος στην αστυνομία και εκείνη πάλι στον υπουργό. Αυτό που έχω μάθει Μιχάλη μου είναι ότι την ευθύνη ενός υπουργείου την έχει ο υπουργός και όχι ο κλητήρας” γράφει μεταξύ άλλων το φιλοκυβερνητικό Liberal του Θανάση Μαυρίδη!

Και συνεχίζει το δημοσίευμα “Οι 14 αστυνομικοί, τα αυτοκίνητα με τα αλεξίσφαιρα τζάμια και οι διαψεύσεις έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη” για να καταλήξει (το δημοσίευμα που κατά πληροφορίες απηχεί τη θέση του Θανάση Μαυρίδη), “Σε άλλη χώρα θα μπορούσε αυτό να είναι αφορμή παραίτησης. Σημείωση: Πάλι καλά που δεν είχαμε διαθέσει και ελικόπτερο της αστυνομίας. Το… έσωσαν”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ