Ο συζυγοκτόνος ζητά την επιμέλεια της κόρης του μόλις αποφυλακιστεί!

Ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών ζήτησε από την πρώτη στιγμή να κινηθούν οι διαδικασίες για να αναλάβει την επιμέλεια της κόρης του όταν αποφυλακιστεί, βάσει του προσφάτως ψηφισμένου νόμου Τσιάρα.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος φέρεται να ζήτησε από τους αστυνομικούς να κινηθούν διαδικασίες για να αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού του, όταν αποφυλακιστεί, αμέσως μετά την ομολογία του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί νομική εκπροσώπηση για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

(Με πληροφορίες από olympia.gr)

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.