Ο Σπίρτζης ρίχνει γέφυρες σε Γερουλάνο – «Μην κάνει το λάθος» λένε οι συνεργάτες του υποψηφίου στο ΠΑΣΟΚ – Απαξιωτικά σχόλια για τον γυρολόγο των καναλιών (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Πίνοντας τον καφέ μου χθες το απόγευμα κάπου στα Βόρεια Προάστια, στην παρέα μας εμφανίστηκε πρόσωπο το οποίο προέρχεται από τον κύκλο του υποψηφίου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Παύλου Γερουλάνου. Και με τα όσα άκουσα άρχισε μου βγήκε ο καφές από την μύτη.

Αποκάλυψε σε όλη την παρέα αυτό το πρόσωπο ότι ο Χρήστος Σπίρτζης, αφού όπου βρέθηκε και όπου στάθηκε, διέσυρε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, αναζητά διαύλους επικοινωνίας ώστε να ενταχθεί μελλοντικά στο ΠΑΣΟΚ. Προσέξτε τώρα. Ο Χρήστος Σπίρτζης έχει κάθε λόγο να το κάνει αυτό διότι αφενός εργάζεται πυρετωδώς για τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ – οπότε, αν συντελεστεί η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ, σύντομα θα αναζητά πολιτική στέγη σε όποιο σχήμα της Κεντροαριστεράς προκύψει – αφετέρου ανησυχεί για για αυτό που γνωρίζουν όλοι, ότι αν κατέβει ως υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης θα πετύχει επιβλητική νίκη, οπότε είναι βέβαιο ότι ο Σπίρτζης θα μείνει και πάλι πολιτικά άστεγος. Επίσης, ο Χρήστος Σπίρτζης γνωρίζει ότι αδειάζει και η κλεψύδρα του τηλεοπτικού του χρόνου, αφού μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρόκειται να τον καλέσει κανένας ξανά στην εκπομπή του. Ο μόνος λόγος που τον εμφανίζουν τα ΜΜΕ της διαπλοκής είναι για να χύνει το δηλητήριό του κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Μόλις ο Στέφανος Κασσελάκης εκλεγεί ξανά, τα media θα… πετάξουν τον Χρήστο Σπίρτζη και κάθε λογής Σπίρτζη στον κάλαθο των αχρήστων, σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Ο Χρήστος Σπίρτζης θα μείνει να γυροφέρνει σε καφενεία και προφανώς δεν θα τον παίρνουν στα σοβαρά ούτε οι ελάχιστοι που τον παίρνουν στα σοβαρά σήμερα.

Ο άνθρωπος του περιβάλλοντος Γερουλάνου, αποκάλυψε ότι ο Χρήστος Σπίρτζης – για τον οποίο μιλούσε απαξιωτικά – προσπαθεί να ρίξει γέφυρες προς την πλευρά του Παύλου Γερουλάνου και μέσω αυτής της σχέσης να κερδίσει μελλοντικά κάποια θέση στο ΠΑΣΟΚ μετά την ανάδειξη της δικής του ηγεσίας. Ο Χρήστος Σπίρτζης φέρεται επίσης να υποστηρίζει ότι μπορεί να βοηθήσει τον Παύλο Γερουλάνο στην εκλογή του.

Ωστόσο, ο άνθρωπος που συνάντησα μου αποκάλυψε πως οι συνεργάτες του υποψηφίου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ήταν ξεκάθαροι. “Είπαμε στον Παύλο να μην κάνει κανένα λάθος. Ζημιά θα κάνει ο Σπίρτζης. ‘Κοίτα τι κάνει στον ΣΥΡΙΖΑ’ του είπαμε. Είναι εντελώς αναξιόπιστος και επίσης ούτε εκλογικά μπορεί να βοηθήσει ένας άνθρωπος που έχει μηδενική επιρροή, ελάχιστοι θέλουν να έχουν σχέση μαζί του, ακόμη και στις κατασκευαστικές δεν θέλουν να τον βλέπου και επίσξης δεν κατάφερε να εκλεγεί ούτε στην Περιφέρειά του. Ψάχνει κλαράκι να πιαστεί. Κρίμα”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ