Ο ΣΚΑΪ δεν επέτρεψε στην Φαίη Μαυραγάνη να πάρει ούτε έναν

Η Φαίη Μαυραγάνη αποφάσισε εγκαίρως για το μέλλον της και ήδη απολαμβάνει τις διακοπές της ενώ στον ΣΚΑΪ στήνεται το νέο της τηλεοπτικό πλατό για να φιλοξενήσει την εκπομπή της. Αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 για να διαδεχθεί την επιτυχημένη ζώνη του Γιώργου Αυτιά, σε μια ιστορική τηλεοπτική αλλαγή μετά από 15 χρόνια.

Ωστόσο, όπως μεταδίδει ο Νίκος Μποζιονέλος στο dailymedia.com.gr παρά την επιτυχία της εκπομπής «Στούντιο με θέα» στον ΑΝΤ1, και παρά τα όσα λανθασμένα διαρρέονται, η Μαυραγάνη δεν πήρε μαζί της την ομάδα ούτε έναν. Εκανε πρόταση μόνο στην αρχισυντάκτρια Μαρία Αχουλιά αλλά αρνήθηκε. Σε όλους πλην… ενός. Κι αυτό διότι ο ΣΚΑΪ έβαλε… πόστα και δεν της επέτρεψε να πάρει μαζί της την ομάδα – ούτε η Μαυραγάνη διεκδίκησε καλύτερο συμβόλαιο για την ομάδα της κλπ. – πλην της ίδιας, ως είχε δικαίωμα να κάνει.

Μερικοί από τους συνεργάτες της, κυρίως πίσω από τις κάμερες, που είχε μαζί της τα τελευταία 11 χρόνια, θα μείνουν στον ΑΝΤ1 και στήνουν τη νέα ζώνη του Σαββατοκύριακου. Οπότε η επιτυχημένη Φαίη θα ριχθεί στη μάχη με μια νέα ομάδα, διαφορετικά από ό,τι είχε συνηθίσει εδώ και 11 χρόνια…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ