«Ο πατέρας μου είναι ομοφοβικός, με τρομάζει» – Τι αποκαλύπτει η κόρη του Αχιλλέα Μπέου στο Tik Tok (vid)

Για τις χυδαίες και ομοφοβικές δηλώσεις που πολλάκις έχει κάνει ο Αχιλλέας Μπέος αλλά και για τις κατά καιρούς βίαιες αντιδράσεις του τοποθετήθηκε μια από τις τέσσερις κόρες του επανεκλεγέντος δημάρχου Βόλου.

Μιλώντας το TikTok της Τζεφ Μοντάνα, η Eve η οποία ζει μόνιμα στις ΗΠΑ θέλησε αρχικά να κάνει σαφές ότι διαχωρίζει τις θέσεις της από εκείνες του πατέρα της τον οποίο χαρακτήρισε ομοφοβικό.

«Δεν θέλω να ζήσω μαζί του, δεν έχουμε σχέσεις, με τρομάζει, είναι ομοφοβικός, σας το δείχνει άλλωστε» δήλωσε μεταξύ άλλων, κάνοντας λόγο για έναν «δύσκολο» άνθρωπο, καθώς και για τραύματα με τα οποία η ίδια κλήθηκε να πορευτεί στη ζωή.

Σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Είμαι η δεύτερη κόρη του. Όταν κάποιος είναι δημόσιο πρόσωπο δεν χρειάζεται να είναι και η οικογένειά του. Αυτά που λέγονται για την οικογένειά μου δεν μου αρέσουν, είναι πολύ προσωπικά.

Πολλές δύσκολες στιγμές, δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος ο πατέρας μου και αυτά που λέγονται τον τελευταίο καιρό, αυτός είναι, σας το δείχνει άλλωστε.

Υπήρχαν φορές που πίστευα κάποια πράγματα γιατί ως παιδί έπρεπε να δημιουργήσω μια ιστορία για να συνεχίσω να ζω με τα τραύματα που βίωνα, αλλά η αλήθεια δεν παύει να είναι αλήθεια και τα καλά ποτέ δεν θα σβήσουν τα άσχημα που έχουν συμβεί.

Δεν είναι ότι δεν αγαπάω τον πατέρα μου, αλλά δεν θέλω να ζήσω κοντά του. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, τη τραύματα που έχω βιώσει, τη βία. Δυστυχώς αυτός είναι, με τρομάζει, δεν πιστεύω αυτά που πιστεύει, δεν είμαστε ίδιοι άνθρωποι και είναι ομοφοβικός, αυτή είναι αλήθεια. Μπορεί να μιλήσει με κάποιον που είναι γκέι, να έχει κάνει παρέα, αλλά η αλήθεια είναι αυτή, ότι είναι ομοφοβικός.

Όταν έλεγα κάτι που δεν του άρεσε, ήταν σαν να μην υπήρχα. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία πολλά χρόνια, λυπάμαι την οικογένειά του που είναι τώρα δίπλα του, για αυτούς λυπάμαι, όχι για αυτόν. Αυτός θα κάνει ό,τι έκανε πάντα. Με τον πατέρα μου δε μιλάμε, δεν υπάρχει επικοινωνία. Τον αγαπάω, να είναι καλά» ανέφερε μεταξύ άλλων.

H Eve Beos είναι μία από τις τέσσερις κόρες του Αχιλλέα Μπέου την οποία απέκτησε από τον πρώτο του γάμο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ