Ο ΠΑΟΚ κερδίζει ακόμη και τη διαιτησία και θα πάρει το πρωτάθλημα – Δύσκολα θα περάσει η ΑΕΚ στην Τούμπα – Πέτρινα χρόνια για Ολυμπιακό

* Η χθεσινή αγωνιστική ήταν διδακτική

* Έδειξε ότι πρόθεση κάποιου… αόρατου συστήματος είναι να εμποδίσει τον ΠΑΟΚ να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, παρά το γεγονός ότι είναι η καλύτερη ομάδα.

*Όμως, πιστεύω, ότι ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει. Παίζει διαστημικό ποδόσφαιρο και είναι δύο κλάσεις πάνω από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό που με διαφόρους τρόπους τους έχουν συντηρήσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Ο ΠΑΟΚ, επίσης, είναι η μοναδική ομάδα που είναι μέσα σε όλους τους στόχους. Είναι και αυτό ενδεικτικό της ανωτερότητάς του. Είναι στους 16 της Ευρώπης και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, που λογικά και αυτό θα το κατακτήσει.

* Χθες ο Κουμπαράκης έκανε τα θαύματά του στο VAR και ακύρωσαν πεντακάθαρο γκολ του ΠΑΟΚ. Πέντε ολόκληρα λεπτά έψαχναν να βρουν τρόπο να το ακυρώσουν. Και το ακύρωσαν, χωρίς ντροπή.

*Αν μετρούσε το γκολ, ο ΠΑΟΚ θα έριχνε πάλι τέσσερα ή πέντε στον Ατρόμητο, ο οποίος έδειξε πρωτοφανές πάθος, ωσάν να έπαιζε τελικό Champion League.

*Όμως, η ομαδάρα του Λουτσέσκου είχε πάλι την απάντηση και έτσι ο ΠΑΟΚ κέρδισε και περιμένει τώρα στην ΑΕΚ.

*Η ΑΕΚ θα πάει στην Τούμπα για ένα αποτέλεσμα, για τη νίκη. Ούτε η ισοπαλία την βολεύει. Άρα, η ομάδα του Αλμέιδα, που είναι άγνωστο γιατί την συγκρίνουν με τον πολύ καλύτερο ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι είναι δεύτερη και έχει αποκλειστεί από Ευρώπη και Κύπελλο, θα μπει για να κερδίσει. Άρα… θα είναι ανοιχτή και αναμένεται ο ΠΑΟΚ να κάνει πάρτι αν ευνοήσουν οι συνθήκες του παιχνιδιού. Ξεχάστε το παιχνίδι του πρώτου γύρου που ο ΠΑΟΚ ήταν κάκιστος. Είναι άλλες ομάδες τώρα.

*Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει την ΑΕΚ πιο εύκολα από ότι κέρδισε τον Παναθηναϊκό.

*Ο Παναθηναϊκός κέρδισε το “πτώμα” του Ολυμπιακού με τις δεκάδες αλλαγές παιχτών στο ρόστερ και τον “Μπάμπη Τενέ” της Πορτογαλίας προπονητή.

*Θυμηθείτε το: Τα νέα πέτρινα χρόνια του Ολυμπιακού έχουν ξεκινήσει. Ούτε που μπορεί να φανταστεί ο κόσμος του Ολυμπιακού τα όσα έρχονται. Τα προβλήματα είναι πολύ μεγάλα. Και ο Μαρινάκης κινείται μεταξύ Νέας Υόρκης και Λονδίνου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ