Ο Ντέμης είπε την αλήθεια: Ο ΠΑΟΚ καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ

Την άποψη πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ χθες στην Τούμπα, εξέφρασε στην εκπομπή του στη Nova ο Ντέμης Νικολαϊδης!

Ήταν μια πειστική εμφάνιση στο ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ που πάει για το πρωτάθλημα, δείχνει ότι πλέον μπορεί να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, λίγοι είναι οι αντίπαλοι της ΑΕΚ που είναι καλύτεροι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σ’ αυτό το ματς είδαμε μία διαφορετική τακτική από τον Λουτσέσκου και τα κατάφερε. Ο καθένας να σκεφτεί από την πλευρά του, αν υπάρχει νικητής από το 1-1” τόνισε αρχικά ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, συνεχίζοντας:

Η ΑΕΚ μπορεί να πει ότι δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι της, αλλά για ακόμη μία φορά δεν χάνει ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του έπαιξε για να πάρει αποτέλεσμα τουλάχιστον για 60 λεπτά. Μπήκε με τη λογική να μην αφήσει την ΑΕΚ να παίξει.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε ψηλά την ΑΕΚ για 10 λεπτά, μπήκε καλά. Η ΑΕΚ είχε μία κατοχή, αλλά την είχε στην άμυνα. Και οι δύο ομάδες είχαν το μυαλό τους στο πώς να μην δεχθούν γκολ. Πολλά λάθη και πολλά κλεψίματα και από τις δύο. Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε με build up από πίσω, έπαιξε με βαθιές μπαλιές. Η ΑΕΚ μπήκε πιο καλά στο δεύτερο ‘, σκόραρε και μετά το 60’ το ματς ανήκει στον ΠΑΟΚ, ο οποίος πίεσε, σκόραρε και δικαίως σκόραρε, θα μπορούσε να βάλει και 2ο γκολ.

Είδαμε ένα ωραίο ματς, όχι θεαματικό. Πολλή τακτική από Λουτσέσκου, Ντεσπόντοφ και Κωνσταντέλιας έκαναν τη διαφορά μόλις μπήκαν. Ο Μεϊτέ ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ. Για μένα πάντα λείπει ο Σιμάνσκι.

Όσο περνούσε η ώρα ο Γιόνσον ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ και ο Πινέδα ήταν καλός. Το σχέδιο του ΠΑΟΚ ήταν να το πάει στο 0-0, να τους κάνει να μην σκοράρουν και μετά σιγά-σιγά να χτυπήσει. Μπορεί ο Λουτσέσκου να ήθελε να κρατήσει ξεκούραστο τον Ντεσποντοφ γι’ αυτό τον έβαλε ως αλλαγή. Είναι πολύ εύκολο να κάνουμε κριτική μετά το ματς».

Σε ό,τι αφορά στους κορυφαίους; “Μαζί με Γιόνσον νομίζω ότι ο Λιβάι να ήταν ο καλύτερος, δεν έχασε μονομαχία, ήταν καταπληκτικός. Στη φάση του γκολ, κάναμε μία τέλεια αντεπίθεση. Πινέδα, Γιόνσον και Λιβάι ήταν οι καλύτεροι της ΑΕΚ, ενώ ο Μεϊτέ ήταν εξαιρετικός από πλευράς ΠΑΟΚ” τόνισε ο Ντέμης Νικολαϊδης, αποφεύγοντας να κάνει κάποιο σχόλιο για τη διαιτησία του Αγκάγιεφ.

Δεν μπαίνει στην κουβέντα η διαιτησία. Ήταν συνεπής ο διαιτητής” αρκέστηκε να πει…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ