Ο μισός ΣΥΡΙΖΑ πήγε στον Βενιζέλο – Αποκαλυπτική φωτογραφία (pic)

Η εκδήλωση που έγινε αφορμή να αρχίσουν τα «μαχαιρώματα» τα «παιδιά του Σημίτη» ήταν μια μάζωξη του μισού ΣΥΡΙΖΑ να παρακολουθεί την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος μέχρι και πριν από λίγο καιρό ήταν στη ρητορική των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ένας από τους επικεφαλής του «αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου»Η ξεκάθαρη θέση του Βενιζέλου στο σκάνδαλο των υποκλοπών έφερε πιο κοντά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Η εκδήλωση με τον τίτλο «Μένουμε Ευρώπη;» και υπότιτλο «Υποκλοπές, Δικαιώματα και Κράτος Δικαίου» είχε προκαλέσει τις προηγούμενες ημέρες αντιδράσεις από όλα τα «παιδιά του Σημίτη», μεταξύ των οποίων η Αννα Διαμαντοπούλου και η Βάσω Κιντή, που επιτέθηκαν στον Βενιζέλο για το ερωτηματικό.

Η απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου ήρθε χθες από το βήμα της εκδήλωσης του Ινστιτούτου Γκαίτε, παρουσία πολλών και προβεβλημένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Πόπη Τσαπανίδου, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Νίκος Βούτσης: «Οφείλω εγώ με το δικό μου “πολεμικό μητρώο” να δώσω διαβεβαιώσεις ή να αποδείξω τίποτα; Πρέπει να σιωπώ επιστημονικά για τις υποκλοπές προκειμένου να μην “επωφεληθεί” ο ΣΥΡΙΖΑ; Το ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του οποίου είναι θύμα υποκλοπών, δικαιούται να επικαλείται αυτά που λέω ή είναι ύποπτη και η σχέση με το κόμμα του οποίου υπήρξα αρχηγός και το οποίο ακρωτηριάστηκε σηκώνοντας τραγικά δυσανάλογο βάρος για την αντιμετώπιση της κρίσης;»

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.