Ο Μητσοτάκης βλέπει αυτοδυναμία ΝΔ από την… πρώτη Κυριακή

«Υλοποιήσαμε στο ακέραιο το προεκλογικό μας πρόγραμμα παρά τις μεγάλες δυσκολίες» τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την πλατεία της Κυψέλης, όπου περιόδευσε σήμερα το μεσημέρι.

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι η ανάπτυξη δεν ήρθε με υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης και τσάκισμα των συνταξιούχων. Ήρθε με περικοπές φόρων, αυξήσεις στις συντάξεις, με περικοπές στις εισφορές.

«Σήμερα, έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι, να μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αυτοπεποίθηση», πρόσθεσε.

Με τον «αέρα» των δημοσκοπήσεων, που φέρουν τη Ν.Δ. να προπορεύεται του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε δημοσκόπηση που δημοσίευσε εφημερίδα της αντιπολίτευσης, σύμφωνα με την οποία «το 53% δεν θέλει δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη. Άρα το 47% θέλει. Μας βλέπω για αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή, και οι ίδιοι το ομολογούν. Το γαλάζιο ρεύμα που βλέπω να ξαναφουντώνει σε ολόκληρη τη χώρα, είμαι σίγουρος ότι θα βρει την έκφρασή του και στην Αθήνα» σημείωσε.

Επίσης έκανε ειδική αναφορά στην επέκταση του Μετρό με τη γραμμή 4 που θα περάσει από την Κυψέλη λέγοντας ότι «είναι το μεγαλύτερο δημόσιο έργο, κανείς δεν τόλμησε να το βάλει μπρος αλλά εμείς τολμήσαμε».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Μητσοτάκης πέρασε και από τα περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ που έχουν στηθεί στην Κυψέλη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ