Ο Μητσοτάκης… αδειάζει τους υπουργούς του για να «πλησιάσει» τον Χάρη Δούκα

Ο Μητσοτάκης… αδειάζει τους υπουργούς του για να «πλησιάσει» τον Χάρη Δούκα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσκάλεσε τον Χάρη Δούκα στο Μέγαρο Μαξίμου, σε μία προσπάθεια να ρίξει τους τόνους της αντιπαράθεσης μεταξύ της κυβέρνησης και νέου δημάρχου της Αθήνας.

Μία αντιπαράθεση, που οξύνεται σταδιακά, καθώς προκύπτουν νέα πεδία διαφωνιών για κρίσιμα θέματα που αφορούν στο μεγαλύτερο δήμο της χώρας.

Η πρώτη πράξη αυτής της κόντρας εκδηλώθηκε γύρω από τα σχέδια για τη χρήση της Βασιλίσσης Όλγας, η δεύτερη αφορά στα Εξάρχεια και την κοπή των δένδρων για τα έργα του μετρό, ενώ αναμένεται να συνεχίσει την πορεία της και σε άλλα μέτωπα.

Άλλωστε, η πρόσκληση του πρωθυπουργού στον κ. Δούκα φανερώνει μία ανησυχία. Ανησυχία που μάλλον ήταν απροσδόκητη για την Πειραιώς, που βρήκε αντιπολίτευση από εκεί που δεν το περίμενε.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να… αδειάσει τους υπουργούς του, που κοντράρονται με τον κ. Δούκα, ακολουθώντας μία ήπια στρατηγική με στόχο να περιορίσει τις διαστάσεις που παίρνει η σύγκρουση του δημάρχου με κυβερνητικά στελέχη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ