Ο Κασσελάκης ανακοινώνει τους 5 τελευταίους υποψηφίους και αναχωρεί για το Αιγαίο

Ο Στέφανος Κασσελάκης επιστρέφει από τις ΗΠΑ και ετοιμάζεται για τις επόμενες κινήσεις του που είναι, αρχικά η ανακοίνωση των 5 τελευταίων και εκτός προκριματικών υποψηφίων για τις ευρωεκλογές και στη συνέχεια η περιοδεία στα νησιά η οποία έχει προαναγγελθεί από τις αρχές του μήνα.

Συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι στις 3 συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο όπου είναι πιθανόν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να ενημερώσει τα μέλη του οργάνου σχετικά με τα πέντε πρόσωπα που θα εντάξει στο ευρωψηφοδέλτιο, 4 γυναίκες και έναν άνδρα, και θα ανακοινώσει την Παρασκευή στον Ελληνικό Κόσμο (20:00) στην εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου.

Το ερχόμενο Σάββατο (20/4) ο Στέφανος Κασσελάκης θα αναχωρήσει για τα νησιά του Αιγαίου προκειμένου να πραγματοποιήσει μια νησιωτική περιοδεία με αιχμή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των νησιών.

Αντίθετα από τον αρχικό σχεδιασμό, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκινήσει από την Σύρο με τελικό προορισμό το Καστελόριζο. Θα τον συνοδεύει ο Ευάγγελος Αποστολάκης και για τις ανάγκες της περιοδείας αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και σκάφος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ