Ο Ζελένσκι αποθεώνει τον Μητσοτάκη – Μεγάλοι κίνδυνοι για την Ελλάδα

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την επίσκεψή του στην Οδησσό, χαρακτηρίζοντάς τη «γενναία».

Ο ουκρανός πρόεδρος τόνισε ότι «δεν πρέπει να επιτρέψουμε στη Ρωσία να εκφοβίζει τις χώρες μας».

Την ίδια ώρα, η εμμονή του Μητσοτάκη με τον ναζί Ζελένσκι δημιουργεί τεράστιους κινδύνους για την Ελλάδα.

Προς τι η εμμονή του κ.Μητσοτάκη με τον κ.Ζελένσκι; Ακόμη και οι πιο φανατικοί υποστηρικτές του Ουκρανού προέδρου, ακόμη και οι πιο ακραίοι κατήγοροι του Πούτιν δυσκολεύονται να ερμηνεύσουν τις αποφάσεις και τις κινήσεις του κ.Μητσοτάκη στο θέμα της Ουκρανίας, ειδικά αυτή την περίοδο που όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι όσα σχεδίαζε η Δύση «δεν βγαίνουν». Κι αν οι αποφάσεις και οι κινήσεις του κ.Μητσοτάκη είχαν επιπτώσεις μόνο στον ίδιο τότε το κακό θα ήταν μικρό. Το θέμα είναι ότι με όσα κάνει και λέει έχουν επιπτώσεις στην χώρα. Κι αυτές μπορεί να μην είναι καθόλου ευχάριστες…

Ακόμη πιο επικίνδυνο είναι να αληθεύουν οι εκτιμήσεις όσων υποστηρίζουν ότι ο κ.Μητσοτάκης ασκεί προσωπική πολιτική σε τόσο κρίσιμα ζητήματα, όχι γιατί πιστεύει ότι αυτό είναι καλό για την χώρα, αλλά επειδή είναι χρήσιμο για τον ίδιο!

Ολόκληρο το μήνυμα Ζελένσκι:

«Σας ευχαριστώ για τη σταθερή υποστήριξή σας και τη γενναία επίσκεψή σας στην Οδησσό, αγαπητέ κ. Μητσοτάκη. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στη Ρωσία να εκφοβίζει τις χώρες μας ή την Ευρώπη γενικότερα. Μπορούμε να την αποτρέψουμε και να αποκαταστήσουμε την ειρήνη ενεργώντας αποφασιστικά από κοινού».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ