Ο δράκος της Ακρόπολης

Την ώρα που η κοινή γνώμη προσπαθεί ακόμη να συνέλθει από την επίθεση στον 18χρονο Δημήτρη, ο οποίος μαχαιρώθηκε άγρια από έναν 17χρονο, ενώ έκανε βόλτα με φίλους του στην Πλάκα, ακόμα ένα περιστατικό που δείχνει την πλημμελή αστυνόμευση και την έξαρση της εγκληματικότητας στην περιοχή συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, μια 33χρονη παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού χθες τα ξημερώματα σε δρόμο κοντά στην Ακρόπολη. Οπως φέρεται ότι κατήγγειλε η γυναίκα, ενώ περπατούσε στη συμβολή των οδών Ερμού και Αγίου Φιλίππου, δέχτηκε ξαφνικά επίθεση από έναν 38χρονο Νιγηριανό, ο οποίος ασέλγησε σε βάρος της.

Παρά το αρχικό σοκ, η νεαρή γυναίκα αντιστάθηκε και κατάφερε τελικά ξεφύγει. Την ώρα, μάλιστα, που έτρεχε για να γλιτώσει από τον παραλίγο βιαστή της, συνάντησε -για καλή της τύχη- αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών και τους ενημέρωσε τρέμοντας από την ταραχή για όσα είχαν συμβεί. Εκείνοι με τη σειρά τους αναζήτησαν τον δράστη και, αφού τον εντόπισαν, τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Ακρόπολης, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα βιασμού και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο εμπλοκής του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ