Ο Γιώργος Αυτιάς έλυσε τη σιωπή του για την υποψηφιότητα με τη ΝΔ – Ποιος θα πάρει τη θέση του στον ΣΚΑΪ (vid)

Ποιος θα διαδεχθεί τον Γιώργο Αυτιά στον ΣΚΑΪ καθώς έχει κλειδώσει η υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία;

Το κανάλι θα βρεθεί προ μεγάλου διλήμματος αφού θα πρέπει να γεμίσει 10 ώρες τηλεοπτικού προγράμματος το πρωί του Σαββατοκύριακου, με την εκπομπή «Καλημέρα» να βρίσκεται στον «αέρα» αυτό το χρονικό διάστημα κάθε εβδομάδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega Καλημέρα, ένα από τα ενδεχόμενα που συζητούνται είναι η μετακίνηση των Δεκατιανών στη θέση του Αυτιά, με πιθανή δημιουργία νέας εκπομπής 10:00 – 12:00, ή μετακίνηση της Μαρίας Μπακοδήμου στο διάστημα 10:00 – 13:00. Και τα δύο σενάρια φαίνεται δύσκολα να υλοποιηθούν μέσα στη σεζόν.

Ο ίδιος ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε σε εκπομπή και αναφέρθηκε στο θέμα.

«Παραμένω στην υπηρεσία της ενημέρωσης του τηλεθεατή. Δεν υπάρχουν ακόμα ανακοινώσεις. Δεν υπάρχει αντικαταστάτης. Ο χρόνος είναι πολύς μέχρι τότε. Παραμένω στην υπηρεσία της ενημέρωσης του τηλεθεατή. Δεν υπάρχουν ακόμα ανακοινώσεις. Δεν υπάρχει αντικαταστάτης. Ο χρόνος είναι πολύς μέχρι τότε. Οι ευρωεκλογές είναι στις 9 Ιουνίου, βάσει νομοθεσίας θα πρέπει να σταματήσω ένα μήνα πριν, δηλαδή στις 9 Μαΐου».

Επίσημα δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι πληροφορίες για την υποψηφιότητά του, άρα δεν υπάρχει προς το παρόν επίσημη συζήτηση για κάποιον που θα τον αντικαταστήσει. Πάντως ο αντικαταστάτης πιθανότατα βρίσκεται εντός του ΣΚΑΪ. Πάντως στο κανάλι του Φαλήρου βιάζονται ώστε για να είναι έτοιμοι ώστε να αλλάξουν το πρόγραμμα του πρωινού του τον Μάιο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ