Ο Απόστολος Γκλέτσος περιμένει τον Στέφανο Κασσελάκη και αποκαλύπτει (vids)

Για τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, την ενασχόλησή του με την πολιτική αλλά και τη σχέση του με την κόρη του μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Night Out», ο ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι θα αποδεχόταν μία πιθανή πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη για υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές, καθώς τον «πιστεύει πολύ».

«Πρόταση μου έχει γίνει από το 1994, που τότε μεσουρανούσα στην τηλεόραση, για να κατέβω εδώ στην Αθήνα και να είμαι με κάποιο κόμμα άλλο, όχι με το ΚΚΕ. Μου είχαν πει “έλα μωρέ να σε βγάλουμε να μπεις στη Βουλή για πλάκα”.

Εάν ο Στέφανος Κασσελάκης μού κάνει την πρόταση, ναι θα το κάνω. Τον πιστεύω πάρα πολύ, έχει έναν δυναμισμό και είναι καταρτισμένος, όχι τόσο πολύ πολιτικά με την έννοια που θέλουν να του δώσουν. Είναι καταρτισμένος στο τι κάνει η “πιάτσα”. Στο πώς είναι η οικονομία της πιάτσας, τώρα σε αυτά τα τερτίπια της πολιτικής ευτυχώς που δεν είναι πολύ καταρτισμένος, δεν χρειάζεται» τόνισε.

«Στο δεύτερο έτος της σχολής ζήτησε ο Μανουσάκης μαθητές για κομπαρσιλίκια. Ήθελε κάποιον να ανοίγει και να κλείνει μία πόρτα. Επειδή εγώ έκανα ότι σκουπίζω και τα παπούτσια μου, ζήτησε να μου δώσουν δύο ατάκες. Στο 15ο επεισόδιο ήμουν συμπρωταγωνιστής», είπε για τα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός, ενώ αναφερόμενος στην κόρη του, δηλώνει «αγράμματος» μπροστά της.

«Η κόρη μου σπουδάζει πολιτικές επιστήμες. Είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσε να σε σκηνοθετήσει. Το τι αισθητική έχει, γνώσεις. Δεν μπορώ να συζητήσω μαζί της. Τι να συζητήσω; Για το παγκόσμιο θέατρο που έχει δει 500 παραστάσεις στα 22 της; Αισθάνομαι αγράμματος. Δεν της έδωσα το στίγμα μου, γεννήθηκε με αυτό, είμαι βλάκας» επισημαίνει.

«Φίλη μου είναι σίγουρα, κόρη μου είναι σίγουρα, η μάνα της έκανε τεστ DNA, γιατί δεν της μοιάζει καθόλου. Μου έλεγε “κάτι έκανες”. Βοήθησαν όλοι να είμαι καλός πατέρας. Με τη μητέρα της χωρίσαμε, όταν αισθανθήκαμε ότι μας τελείωσε και στους δύο ταυτόχρονα και αισθανθήκαμε ότι μας τελειώνει το ζευγάρι και είμαστε αδέλφια. Φαντάσου δυο αδέλφια με 4 γονείς να μεγαλώνουν ένα κοριτσάκι» πρόσθεσε.

Τέλος, ο ηθοποιός παραδέχεται ότι κλαίει εύκολα, ωστόσο, δεν έχει κλάψει για γυναίκες αλλά για άντρες, ενώ δηλώνει διστακτικός να κάνει μπότοξ αν και έχει φτάσει πολλές φορές στην πόρτα του πλαστικού χειρουργού.

«Αφού κι εγώ κλαίω, είναι λυτρωτικό το κλάμα. Τα πάντα μπορούν να με κάνουν να κλάψω. Δεν έχω κλάψει για γυναίκες αλλά και για άντρες» είπε και πρόσθεσε:

«Φοβάμαι τόσο πολύ να κάνω μπότοξ. Βλέπω μετά κάτι πρησμένους. Ρε μαλ… φαίνεται πάρα πολύ. Ψήνομαι να το κάνω, αλλά φαίνεται τόσο πολύ. Μου λένε όλοι δεν είναι τίποτα. Φτάνω μέχρι τον γιατρό και όταν τους βλέπω που βγαίνουν, λέω γεια φεύγω. Έχω πάει τρεις φορές. Αφού φαίνεται ρε μαλ…, πού θα πάω να βγω έτσι;»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ