Ο αποχαιρετισμός του Νίκου Ευαγγελάτου σε LIVE μετάδοση από το Mega Channel και το μήνυμα στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Το απόγευμα της Παρασκευής (07.07.2023), ο Νίκος Ευαγγελάτος αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές… προσωρινά, λόγω καλοκαιριού, και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τα τέλη του Αυγούστου. 

«Ήταν μια πάρα πολύ γεμάτη χρονιά γεγονότων. Να σας πω ότι έχετε από όλους μας, όλους τους συνεργάτες της εκπομπής, δημοσιογράφους, τεχνικούς, την ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, σε θέματα μεγάλα, σοβαρά, καθοριστικά σαν αυτό των εκλογικών διαδικασιών.

Μας εμπιστευτήκατε και είναι ο μεγαλύτερος τίτλος τιμής που φέρουμε και σας ευχαριστούμε από καρδιάς για αυτό. Θα είμαστε πίσω νωρίς τον Αύγουστο, κάπου λίγο μετά τις 20, για να πάρουμε το νήμα από την αρχή», είπε.

Και συνέχισε: «Ένα πράγμα που οφείλω να το πω, τις δικές μου προσωπικές ευχαριστίες σε όλο αυτό το οικοδόμημα που λέγεται MEGA, από τον πρόεδρό του τον Βαγγέλη Μαρινάκη πρώτα, αλλά όλη την υπόλοιπη ομάδα, τον Σταμάτη Μαλέλη, τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, για την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη και καθοριστική βοήθεια.

Όλα αυτά που βλέπετε κάθε μέρα οφείλονται στους ανθρώπους και στην εμπιστοσύνη του σταθμού στο να μας δίνει αυτά τα μέσα για να παράγουμε αυτό που βλέπετε και αγαπάτε. Για να είναι αυτή η ενημερωτική εκπομπή με τους περισσότερους τηλεθεατές σε απόλυτο αριθμό. Μεγάλος τίτλος τιμής. Απέραντη ευγνωμοσύνη από όλους μας σε εσάς», ήταν η αποφώνηση του Νίκου Ευαγγελάτου για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1