Ο αποτυχημένος Μαραντζίδης τα βάζει τώρα με τον Αλέξη Τσίπρα – Εμετός κατά του Στέφανου Κασσελάκη από τον στενό συνεργάτη της Έφης Αχτσιόγλου (pic)

Η Πυθία σχολιάζει

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Νίκος Μαραντζίδης. Το πρόσωπο που κάποιοι επιτήδειοι επέβαλαν στον Αλέξη Τσίπρα, ο “επιστήμονας” που δεν δίστασε να ξεπλύνει τα Τάγματα Ασφαλείας και τους δοσίλογους της Κατοχής, ο άνθρωπος που άσκησε αφόρητες πιέσεις στον Αλέξη Τσίπρα ώστε να παραιτηθεί και ο επικοινωνιολόγος της Έφης Αχτσιόγλου που την οδήγησε στην απόλυτη καταστροφή, κουνά σήμερα το δάχτυλό στον Αλέξη Τσίπρα και “ξερνά” δηλητήριο κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Νίκος Μαραντζίδης έγραψε ένα άρθρο στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ με τίτλο «Ο ΣΥΡΙΖΑ στο τίποτα, η Δημοκρατία στο πουθενά». Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής γράφει μεταξύ άλλων:

«Ο Αλέξης Τσίπρας θα θλίβεται».

«Δυστυχώς για τον ίδιο, θα μείνει στην Ιστορία για την αδυναμία του να προβάλει οποιαδήποτε αντίσταση».

Μας γράφει ο αποτυχημένος στρατηγικός αναλυτής και επικεφαλής της καμπάνιας της Έφης Αχτσιόγλου, ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν εμπόδισε τον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει στα χέρια του τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Μαραντζίδης έχει την ψευδαίσθηση ότι τα έκανε όλα σωστά. Μιλάμε για τον άνθρωπο που με τις αποτυχημένες του συμβουλές οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 17%.

Δείτε το άρθρο του Μαραντζίδη:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ