Οριστικό τέλος για πασίγνωστο παρουσιαστή της ΕΡΤ;

Η Διοίκηση της ΕΡΤ σκέφτεται να κάνει αλλαγές στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου. Όπως γράφτηκε στο tinamess.gr ύστερα από την περυσινή αλλαγή στην ώρα προβολής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του δημόσιου καναλιού, από τις 21:00 στις 18:00, τώρα εξετάζεται η αντικατάσταση του κεντρικού παρουσιαστή Γιώργου Κουβαρά.

Η ιδέα αυτή για αλλαγή του παρουσιαστή φυσικά δεν είναι καινούργια, οι πρώτες συζητήσεις είχαν γίνει το προηγούμενο καλοκαίρι, όπως όλα δείχνουν δε μιλάμε πια για απλές φήμες αλλά για κάτι παραπάνω. Ο πολύ έμπειρος δημοσιογράφος αλλά χωρίς προηγούμενη εμπειρία στην παρουσίαση δελτίων, Γιώργος Κουβαράς δεν έφερε τα πολυπόθητα νούμερα τηλεθέασης που επιθυμούσαν οι άνθρωποι του καναλιού.

Το κοινό δεν ανταποκρίθηκε στο απογευματινό κεντρικό δελτίο όπως αρχικά είχαν στο μυαλό τους όσοι σχεδίασαν τις αλλαγές. Οπότε φαίνεται ότι μία ακόμα αλλαγή θα είναι η επόμενη κίνηση του κρατικού φορέα τηλεόρασης.

Στην ακριβώς αντίθετη πλευρά βρίσκεται η θέση των ανθρώπων της ΕΡΤ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, με παρουσιαστή τον Απόστολο Μαγγηριάδη, αφού σύμφωνα με τις ίδιες πηγές της Τίνας Μεσσαροπούλου, τόσο στην ανταπόκριση του κοινού όσο και στην εκπλήρωση των στόχων της Δημόσιας τηλεόρασης ο δημοσιογράφος τα μηνύματα ήταν μόνο θετικά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...