Οργανωμένο σχέδιο συγκάλυψης με κέντρο το Μαξίμου για τα Τέμπη

Σίγουρος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να μην ξεχαστεί το έγκλημα των Τεμπών και να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι, εμφανίστηκε ο Σωκράτης Φάμελλος, ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει θέση επί του κειμένου του ΣΥΡΙΖΑ με τα αδικήματα που περιγράφονται για τον Κώστα Καραμανλή.

«Σας καταθέσαμε μια πρόταση θα την δεχθείτε; Θα ανοίξετε την πόρτα ώστε να οδηγηθεί ο πρώην υπουργός στη Δικαιοσύνη ή θα τον καλύπτετε;», ήταν τα ερωτήματα που έθεσε και επισήμανε ότι έχει αποκαλυφθεί ένα οργανωμένο σχέδιο συγκάλυψης το οποίο έχει ως κέντρο του το Μέγαρο Μαξίμου.

Επιπλέον, ο Σωκράτης Φάμελλος είπε ότι η ΝΔ έχει πολιτικά και κομματικά κίνητρα πίσω από την υπόθεση και πως η κοινωνία δεν έμαθε τίποτα ούτε για το μπάζωμα, ούτε για το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας, ούτε για τις παραιτήσεις των δύο υπουργών. «Κάθε μέρα προκύπτει ότι πήγαν στον επιχειρηματία με εντολή Μαξίμου και είτε γιατί αποκαλύφθηκε το ραντεβού είτε γιατί δεν πέτυχε θυσιάστηκαν».

«Πόσες παραιτήσεις θα γίνουν για να καλυφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης;», διερωτήθηκε και υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει παράκεντρο αλλά ένα κέντρο εξουσίας ισχυρότατο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ