Ομερτά; Άκρα του τάφου σιωπή από ΣΥΡΙΖΑ και Μαξίμου για περίεργες συναντήσεις Κουκάκη με συνεργάτη του Μητσοτάκη, αλλά και Τσίπρα

Periodista

Το γράψαμε τις προάλλες. Ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Εκτός αυτού μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Η πεποίθησή μας ότι τα παραπάνω συμπεράσματα είναι απολύτως ορθά ενισχύεται από την εκκωφαντική… σιωπή τόσο του Μεγάρου Μαξίμου, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ για όσα γράψαμε τις προάλλες για την φημολογία που οργιάζει αναφορικά με συναντήσεις με στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη (Πρόκειται για πρόσωπο που συμμετέχει στον πρωινό καφέ του Μαξίμου), του δημοσιογράφου, Θανάση Κουκάκη, ο οποίος βάλλει – παρέα με φίλους του εκδότες και τον ΣΥΡΙΖΑ – κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη για «παρακολουθήσεις» που καταγγέλλει ότι έγιναν σε βάρος του.

Παράλληλα έχουμε και τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για συνάντηση του Κουκάκη με τον Τσίπρα παρουσία δημοσιογράφου – ΔΗΛΩΜΕΝΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ερευνά την υπόθεση των «παρακολουθήσεων».

ΠΡΙΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ

Σήμερα επίσης μαθαίνουμε ότι ο Κουκάκης και ο εν λόγω δημοσιογράφος με τον σκοτεινό ρόλο πριν ή μετά τη συνάντηση με τον Τσίπρα συναντήθηκαν με τον στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη (Αυτό κρατήστε το).

Ήρεμα ρωτάμε:

Το «θύμα» συναντιέται με εκείνους που καταγγέλλει ως θύτες;

Υπάρχει αλήθεια άνθρωπος στον οποίο τα παραπάνω να φαίνονται φυσιολογικά;

Ας υποθέσουμε ότι ο στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη και οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει καταλάβει σε τι περιπέτειες τον εμπλέκουν; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωρίζει τη δραστηριότητα του συμβούλου του;

Η σιωπή μας παραπέμπει σε ομερτά. Εμείς ζητήσαμε ειλικρινείς απαντήσεις σε ερωτήματα την ώρα που οι πηγές μας επιμένουν ότι υπάρχουν ντοκουμέντα τα οποία, όπως λένε, δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

Προς το παρόν εκλαμβάνουμε την άκρα του τάφου σιωπή ως επιβεβαίωση των φημών.

Η έρευνα συνεχίζεται.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί από αύριο το κουβάρι θα αρχίσει να ξετυλίγεται και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές.

ΥΓ: Ας μην βιάζονται στον ΣΥΡΙΖΑ να υιοθετήσουν “κατατρεγμένους” δημοσιογράφους

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...