Οι «μεγάλες αγάπες» της Αναστασίας Γιάμαλη με τον Καραπαπά του Ολυμπιακού

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Δεν ήμουν εκεί. Επομένως δεν το έπιασαν τα ραντάρ και οι κεραίες μου. Ούτε φυσικά μου ήρθε στο μυαλό όταν καθισμένη στο μπαλκόνι του μαντείου μου μύριζα τους καπνούς από τις πικροδάφνες που σιγοκαίνε 24 ώρες το 24ωρο.

Όμως, αυτό που θα σας γράψω, μου το μετέφεραν εκείνοι που έρχονται να τους δώσω τον χρησμό μου, απλόχερα και χωρίς ίχνος ιδιοτέλειας, σας διαβεβαιώνω.

Η Αναστασία Γιάμαλη, που έφυγε από τη μιζέρια των τοπικών τηλεοπτικών σταθμών και έχει αφήσει στο μακρινό παρελθόν την δραστηριότητά της ως τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας σήμερα πάρει μεταγραφή στο Mega Channel του εφοπλιστή, στιχουργού, αρθρογράφου και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου που… πρέπει να διαδραματίσει στο νέο “μαγαζό” που προσελήφθη.

Εκείνοι λοιπόν που ήρθαν να τους δώσω τον χρησμό, μου παρείχαν, ανταποδοτικά, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης, μία πληροφορία. Μου είπαν ότι πρόσφατα, σε κοινωνική εκδήλωση, βρέθηκαν στον ίδιο χώρο η Αναστασία Γιάμαλη και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς. Μου μετέφεραν ότι κλίμα ανάμεσα τους ήταν ιδιαίτερα θερμό, τέτοιο που δείχνει ότι υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, και έκαναν λόγο για “μεγάλες αγάπες”, που δείχνουν ότι η Αναστασία έχει μεγάλα σχέδια για την καριέρα της, ευρύτερα, στο σύστημα συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως και να έχει, κινείται με… ταχύτητα φωτός. Δεν έκανε απλά τη μεταγραφή και μετά επέστρεψε στο Kontra Channel για να συνεχίσει τις εκπομπές της (!).

Εγώ τους απάντησα: “Έτσι είναι η Αναστασία. Εκτός από καλή υπάλληλος φροντίζει να αναπτύσσει και κοινωνικές σχέσεις με τους ανωτέρους της για τους οποίους λέει πάντοτε τα καλύτερα λόγια”. Και έδωσα τον χρησμό: “Ήρθε η ώρα το ‘Μπάτμαν’ στον Νέο Κόσμο να δώσει τη θέση του στα μεγάλα εφοπλιστικά events”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ