Οι απαντήσεις της κυβέρνησης για γάμο ομόφυλων ζευγαριών και επιστολική ψήφο

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, αναφέρθηκε στο επίκαιρο νομοσχέδιο περί ισότητας στο γάμο, καθώς και στην επιστολική ψήφο.

Διευκρινίσεις για την Στάση της Κυβέρνησης

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι αποφάσεις όπως αυτή του νομοσχεδίου για την ισότητα στο γάμο αποτελούν σημαντικές διαδικασίες και η Νέα Δημοκρατία (Ν.Δ.) προσεγγίζει την όλη διαδικασία με θεσμική σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Επισήμανε επίσης την απόλυτη σεβαστή στάση της κυβέρνησης προς τις απόψεις της εκκλησίας και την συμβολή της στην ελληνική κοινωνία.

Εστίαση στην Οικογένεια και τα Δικαιώματα

Ο Υφυπουργός αναφέρθηκε στην σημασία της οικογένειας και την προσπάθεια της κυβέρνησης να διασφαλίσει δικαιώματα χωρίς να αφαιρέσει από τους πολίτες, αναγνωρίζοντας την ύπαρξη διαφορετικών οικογενειακών δομών στην σύγχρονη ελληνική κοινωνία.

Σημασία της Επιστολικής Ψήφου

Στο θέμα της επιστολικής ψήφου, ο κ. Μαρινάκης επεσήμανε την προσπάθεια της κυβέρνησης να διευκολύνει τους Έλληνες του εξωτερικού στη διαδικασία ψηφοφορίας. Τόνισε την ανάγκη για μεγαλύτερη συμμετοχή στις εκλογές και την επίλυση γραφειοκρατικών εμποδίων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ