Οι Αμερικανοί «ξεσκονίζουν» τον Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και Έλληνα πολιτικό αρχηγό για το κινεζικό λόμπι στην Ευρώπη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Δεν είναι τυχαίες οι πρωτοσέλιδες αποκαλύψεις της αμερικανικής ναυαρχίδας του Τύπου, των New York Times, που εμπλέκουν τον Άδωνι Γεωργιάδη στο σκάνδαλο του κινεζικού κολοσσού Huawei.

Οι Αμερικανοί, όχι τώρα, εδώ και πολύ καιρό έχουν μπει για τα καλά στο παιχνίδι της ανάσχεσης της κινεζικής επιρροής στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ευρύτερα στο δυτικό ημισφαίριο. Το ενδιαφέρον τους είναι μεγάλο και οι εξελίξεις μελλοντικά θα είναι καταιγιστικές. Χρειάζεται υπομονή.

Εκείνο που γνωρίζω είναι το εξής: Αυτή τη φορά δεν θα την σκαπουλάρουν πολιτικά πρόσωπα, όπως συνέβη με τη Novartis.

Τώρα το θέμα εντάσσεται στον νέο Ψυχρό Πόλεμο ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει. Το ζήτημα είναι γεωπολιτικό και οι Αμερικανοί δεν θα παίξουν παιχνιδάκια.

Οδηγός θα είναι οι εξελίξεις στο QatarGate.

Αυτός είναι και ο λόγος που, όπως μαθαίνω, ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ιδιαίτερα ανήσυχος. Δεν είναι ότι καλύτερο να είσαι υπουργός δυτικής χώρας και μάλιστα μίας κυβέρνησης που έχει δώσει γη και ύδωρ στον αμερικανικό παράγοντα, και που εμφανίζεται ως βασιλικότερη του βασιλέως στο κορυφαίο ζήτημα της Ουκρανίας και να σε έχουν “λοκάρει” οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι.

Όμως, αναγνώστριες και αναγνώστες μου, όπως μαθαίνω, ανήσυχος δεν είναι μόνο ο Άδωνις, αλλά και Έλληνας πολιτικός αρχηγός, ο οποίος βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στο στόχαστρο των ΗΠΑ για ειδικές σχέσεις που, λένε, ότι ανέπτυξε με το κινεζικό λόμπι στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστε παρακάτω τι αποκάλυπτα στις 13/12/2022:

Εκτός από το λόμπι του Κατάρ (υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ως κατηγορούμενη η Ελληνίδα ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή), υπάρχει και το κινεζικό λόμπι που δραστηριοποιείται στις Βρυξέλλες.

Μάλιστα, υπό την καθοδήγηση των ΗΠΑ, που παρακολουθουν πολύ στενά την υπόθεση, διεξάγεται πολύμηνη έρευνα.

Από αυτή την έρευνα λέγεται ότι ήδη εμπλέκονται συγκεκριμένα άτομα για τα οποία έχουν ενημερωθεί οι υπηρεσίες των χωρών τους και από τις οποίες έχει ζητηθεί η δική τους συνδρομή.

Πολύ καλά πληροφορημένες πηγές στην Αθήνα ισχυρίζονται ότι στο παραπάνω πλαίσιο θα ακουστεί και το όνομα Έλληνα πολιτικού αρχηγού και τότε θα σκάσει βόμβα μεγατόνων που μπορεί να καθορίσει και το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών.

Εκεί να δείτε χαρές και πανηγύρια στο Μαξίμου μετά την πίεση που έχει δεχτεί η κυβέρνηση για την υπόθεση των παρακολουθήσεων!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ