Ξέφυγε μέσα στη νύχτα ο Νίκος Φίλης – Αιχμές κατά του Τσίπρα γιατί δεν παρεμβαίνει υπέρ της Αχτσιόγλου και άθλια επίθεση στον Κασσελάκη (vid)

Ξέφυγε μέσα στη νύχτα ο Νίκος Φίλης, εμφανώς εκνευρισμένος καθώς έχει κατανοήσει πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής.

Έτσι, μιλώντας στο Kontra Channel, προχώρησε σε άθλια επίθεση σε βάρος του υποχηφίου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ άφησε αιχμές και κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Νίκος Φίλης κατήγγειλε πως πληρωμένα τρολ του διαδικτύου που τάσσονται υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη κάνουν προσωπικές επιθέσεις κατά στελεχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ζήτησε μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης να τους μαζέψει άμεσα. Στη συνέχεια τα πυρά του έστρεψε κατά του στιχουργού Νίκου Μωραΐτη, καταγγέλλοντας τον για πρακτικές που θυμίζουν Γκέμπελς. «Η επιδίωξη για αποπαρασίτωση θυμίζει Γκέμπελς» είπε, ενώ προσέθεσε πως «αυτοί που κάνουν αυτές τις επιθέσεις είναι γνωστοί και καλώ όσους τους υποστηρίζουν να τους μαζέψουν». Μάλιστα, ο κ. Φίλης είπε πως ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α δεν μπορεί να υπάρχει με τέτοιες πρακτικές, λέγοντας πως δηλητηριάζουν ένα κόμμα σε βαθιά κρίση.

Να παρέμβει έστω και τώρα ο Τσίπρας

Ο Νίκος Φίλης κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να παρέμβει άμεσα για το ζήτημα του περιβόητου sms. «Έπρεπε ο Τσίπρας να διαψεύσει αμέσως αυτούς τους αλητήριους που έγραψαν αυτό το δημοσίευμα» είπε και συνέχισε λέγοντας πως η διάψευση μέσω Καρτερού έξι ημέρες μετά το δημοσίευμα και αφού έχουν γίνει οι εκλογές δεν αρκεί. Μάλιστα, κάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό να παρέμβει έστω και τώρα. «Ο Αλέξης Τσίπρας έχει την ηθική και πολιτική υποχρέωση να παρέμβει και να διαψεύσει όσους επιχειρούν να τον εμπλέξουν στις εκλογές και να δείξουν πως στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη». Μάλιστα τόνισε πως με αυτή του τη στάση αφήνει ορισμένους να διακινούν πως βρίσκεται πίσω από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Κασσελάκης: αυτοδημιούργητος Μεσσίας που ψήφιζε Νέα Δημοκρατία

Με σκληρά λόγια μίλησε ο Νίκος Φίλης και για τον Στέφανο Κασσελάκη τον οποίο χαρακτήρισε ως αυτοδημιούργητο επιχειρηματία, που θέλει να γίνει αυτοδημιούργητος πρωθυπουργός ενώ πριν λίγα χρόνια ψήφιζε Νέα Δημοκρατία. «Το πλαίσιο Κασσελάκη απομακρύνει τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α από την Αριστερά» είπε και τόνισε πως «όταν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α έδινε τη μάχη για τους ανασφάλιστους ήταν στη Νέα Δημοκρατία». « Ο Κασσελάκης ήταν Νέα Δημοκρατία και στήριζε Μητσοτακή» είπε και προσέθεσε πως « μπορεί αυτός ο άνθρωπος αξιόπιστα να διεκδικεί την ηγεσία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α;». Συνέχισε μάλιστα πως ήταν λάθος η απόφαση να αλλάξει το καταστατικό του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. «Από τον αρχηγισμό καταλήξαμε στον μεσσιανισμό» είπε χαρακτηριστικά, βάλλοντας έτσι όχι μόνο κατά του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ